Marzena, pani z obsługi powiedziała mi, ze oni tam mają sprzedaz cały czas - mozna przyjechac w innym terminie. Oczywiscie, bedzie tylko to co sprzedaje Lasbud ale zdaje sie ze wiekszosc to był ich towar. W kazdym razie ja mam zamiar to sprawdzic.
A, wczoraj wyczytałam gdzie w necie ze ten kiermasz był piątek - niedziela - myslicie, ze to błąd czy rzeczywiscie był od piatku?
Aga, to Ty nie miałas długiej listy. Mysle, ze te derenie kupisz w Kurianach. Choiny (duze) widziałam na Berlinga, derenei zreszta tez były - nie patrzyłam an cene, pewnie nieprzyzwoita. Szczerze mówiac to ja jednego wypierniczyłam - szkoda ze Cie wczesniej nei znałam - miałabys juz jednego
Na buczka tez sie ciesze, ale to jeszcze troszke - na razie nie kupiłam zadnego, zastanawiam sie która odmiana (pewnie Rohan Wheeping), musze tez poszukac właściwej rosliny, a przede wszystkim przyjrzec sie jak wykroic trawnik zeby było dobrze. No i musze wygospodarowac miejsce na kloniki palmowe (juz mam pomysł gdzie ale powoli

) - młody oglądał wczoraj ze mną Majke i wypatrzył klon Shirasawy, strasznie mu sie spodobał. Zaczął drążyć temat i widze ze mi nie odpuści (nie zebym sie martwiła

).
Córke mam zupełnie obojętną na ogródek.
Moje vertigo jeszcze czeka na posadzenie do donicy. A tymczasem musze poszukac cisów. Na razie jedyne sensowne widziałam na Berlinga - cena troche za wysoka, ale jak mnie najdzie desperacja....