Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój jest ten kawałek ogrodu

Mój jest ten kawałek ogrodu

aga_podlasie 23:02, 22 maj 2016

Zwie się to potocznie śpioszek. Nie znam innej nazwy
bozga 23:05, 22 maj 2016

aga_podlasie napisał(a)
Zwie się to potocznie śpioszek. Nie znam innej nazwy

Mam już psiząbka to teraz mam też śpioszka, uwielbiam takie nazwy
aga_podlasie 23:09, 22 maj 2016

Dobre
Nie wiem co ma wspólnego psiząbek z psim ząbkiem, ale ten biały nazwę ma pewnie od tego, że się zwija na noc.
Anda 10:23, 24 maj 2016

Są rożne odmiany knautii. Ta bez nazwy jest wysoka. Ja mam jeszcze knautia Red Knight i Mars Miget i one są niskie, jakoś tak 40 cm maja. Ta bez nazwy mi wybujała juz na ok. metr. Kolor to takie czerwone wino a nie czerwień strażacka To znaczy te moje maja taki kolor.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 10:24, 24 maj 2016

Obrzeże to metalowe na rabacie masz super. Czy to takie listwy aluminiowe czy coś innego? Możesz mi napisać co to?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 10:26, 24 maj 2016

Warzywnik świetny, cukinia na kompoście to dobry pomysł Rabata jak sie bujnie to będzie widowisko
aga_podlasie 10:29, 24 maj 2016

Na etykiecie kolor wpada właśnie w czerwień strażacką, to się lekko przestraszyłam. A jeśli jak czerwone wino, to powinna pasować do róż różowych, obok jest np. Giardina, Bailando, ale i Ascot, z tym ewentualnie mogłaby się gryźć.
aga_podlasie 10:31, 24 maj 2016

Anda napisał(a)
Obrzeże to metalowe na rabacie masz super. Czy to takie listwy aluminiowe czy coś innego? Możesz mi napisać co to?

Obrzeże to profil do płyt kartonowo-gipsowych , kilku zabrakło i musieliśmy dokupić, więc mogę wieczorem wstawić fotki.
AgaeM 10:38, 24 maj 2016

Czy to bardzo niedyskretne pytanie ile ci za olistwowanie wyszło? Czyli czego się mam spodziewac. (Priv)
aga_podlasie 10:54, 24 maj 2016

AgaeM napisał(a)
Czy to bardzo niedyskretne pytanie ile ci za olistwowanie wyszło? Czyli czego się mam spodziewac. (Priv)

poszło