Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój jest ten kawałek ogrodu

Mój jest ten kawałek ogrodu

zoja 12:49, 01 wrz 2017

aga_podlasie napisał(a)
Zoja, trudno o dobre zdjęcie, bo to początki dopiero, gałązek zbyt wiele nie ma, ale może coś widać.
Chcesz coś takiego u siebie?

super
a żebyś wiedziała - gdyby eM się zgodził na współpracę to bym chciała - tzn. chcę
tylko w tym roku kalendarzowym to nawet o tym nie wspomnę - ale sama myśl kołacze mi się po głowie
marzena_p 13:07, 01 wrz 2017

Lipy ładnie kwitną , możesz ule ustawić w ogrodzie i będzie swój miód .
aga_podlasie 14:37, 01 wrz 2017

zoja napisał(a)

super
a żebyś wiedziała - gdyby eM się zgodził na współpracę to bym chciała - tzn. chcę
tylko w tym roku kalendarzowym to nawet o tym nie wspomnę - ale sama myśl kołacze mi się po głowie

Pierwszą prowadziłam na bambusowych patykach, ale konstrukcja przyciągała większą uwagę niż drzewo. Jak sobie wyobraziłam, że będę to miała razy 6... Za dużo tego. Więc eM zrobił konstrukcję, wygląda dość lekko. Teraz niech tylko drzewka dobrze rosną

Jestem pewna, że jak już masz taką myśl, to w końcu to zrealizujesz, jak nie w tym roku, to w kolejnym. To może być dobry plan na wiosnę
zoja 15:00, 01 wrz 2017

aga_podlasie napisał(a)

Pierwszą prowadziłam na bambusowych patykach, ale konstrukcja przyciągała większą uwagę niż drzewo. Jak sobie wyobraziłam, że będę to miała razy 6... Za dużo tego. Więc eM zrobił konstrukcję, wygląda dość lekko. Teraz niech tylko drzewka dobrze rosną

Jestem pewna, że jak już masz taką myśl, to w końcu to zrealizujesz, jak nie w tym roku, to w kolejnym. To może być dobry plan na wiosnę

dobrze, że o tym piszesz - od razu zrezygnuję z bambusa..
taką myśl mam odkąd gdzieś w Mai w ogrodzie coś podobnego pokazali
aga_podlasie 15:07, 01 wrz 2017

Anda napisał(a)
Slicznosci pokazujesz Wszystko takie dorodne. Nawet ta maciupka hortka
Lipy bardzo dobrze nadaja sie do prowadzenia i ciecia Super, ze sie na nie zdecydowalas

Dzięki Anda
Z roku na rok wszystko nabiera masy, aż czasem niewiarygodne, na zdjęciach dopiero widać różnicę.
Długo szukałam, które drzewa by były u mnie najlepsze. Lipy były wśród polecanych do prowadzenia i naprawdę podobają mi się. Zielone liście, srebrzyste od spodu, będzie pięknie
aga_podlasie 15:10, 01 wrz 2017

marzena_p napisał(a)
Lipy ładnie kwitną , możesz ule ustawić w ogrodzie i będzie swój miód .

Noo i to jest myśl!
Lipowy miód bardzo lubię. Jeszcze wiosną facelia mi pięknie kwitnie. To też miododajna roślina. A i teraz pszczółki się uwijają nad kwiatkami, to jeszcze wielokwiatowy by był
aga_podlasie 15:18, 01 wrz 2017

zoja napisał(a)

dobrze, że o tym piszesz - od razu zrezygnuję z bambusa..
taką myśl mam odkąd gdzieś w Mai w ogrodzie coś podobnego pokazali

Ta telewizja nam w głowach miesza Ja kiedyś oglądałam pięknie prowadzone platany, chyba w Rok w ogrodzie

A drzewa prowadzone na bambusie - może w przypadku pojedynczych to się sprawdza, u mnie po prostu by było zbyt wiele.
zoja 15:28, 01 wrz 2017

przez Ciebie i Twoje lipy myślę o nowej bardzo nowej rabacie - w miejscu, którego nie planowałam na razie ruszać...
aga_podlasie 15:47, 01 wrz 2017

zoja napisał(a)
przez Ciebie i Twoje lipy myślę o nowej bardzo nowej rabacie - w miejscu, którego nie planowałam na razie ruszać...

O ja niedobra
UlaB 13:48, 06 wrz 2017

Agata, w Lasbudzie -20% na wszystkie rosliny. Jak cos potrzebujesz to chyba warto - jest jeszcze duzy wybor bylin, traw i hortek. Oczywiscie maja duze ilosci innych roslin, roze jeszcze tez są.