super
a żebyś wiedziała - gdyby eM się zgodził na współpracę to bym chciała - tzn. chcę
tylko w tym roku kalendarzowym to nawet o tym nie wspomnę - ale sama myśl kołacze mi się po głowie
Pierwszą prowadziłam na bambusowych patykach, ale konstrukcja przyciągała większą uwagę niż drzewo. Jak sobie wyobraziłam, że będę to miała razy 6... Za dużo tego. Więc eM zrobił konstrukcję, wygląda dość lekko. Teraz niech tylko drzewka dobrze rosną
Jestem pewna, że jak już masz taką myśl, to w końcu to zrealizujesz, jak nie w tym roku, to w kolejnym. To może być dobry plan na wiosnę
Dzięki Anda
Z roku na rok wszystko nabiera masy, aż czasem niewiarygodne, na zdjęciach dopiero widać różnicę.
Długo szukałam, które drzewa by były u mnie najlepsze. Lipy były wśród polecanych do prowadzenia i naprawdę podobają mi się. Zielone liście, srebrzyste od spodu, będzie pięknie
Noo i to jest myśl!
Lipowy miód bardzo lubię. Jeszcze wiosną facelia mi pięknie kwitnie. To też miododajna roślina. A i teraz pszczółki się uwijają nad kwiatkami, to jeszcze wielokwiatowy by był
Agata, w Lasbudzie -20% na wszystkie rosliny. Jak cos potrzebujesz to chyba warto - jest jeszcze duzy wybor bylin, traw i hortek. Oczywiscie maja duze ilosci innych roslin, roze jeszcze tez są.