Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pan Maluśkiewicz

Pan Maluśkiewicz

Mixtoorka 15:23, 07 lut 2017

Mirellko hej! U nas też i też słabo może się rozkręci. Za to orła dziś wywinęłam na lodzie przed domem...ale nic mi się nie stało całe szczęście. Wstać tylko ciężko mi było, bo tak się śmiałam
nicol21 22:30, 07 lut 2017

jak tam remont kuchni? kiedy pokażesz choc kawalek?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Mixtoorka 09:35, 08 lut 2017

M ma stłuczoną nogę i ledwo chodzi, nie może dokończyć malowania.przez co lodówka stoi prawie na środku kuchni i wygląda to niewyjściowo. Ale kuchnia jako kuchnia jest już w 100% użytkowana. Obiecuję, że pokażę jak tylko lodówka zniknie z pola widzenia
MirellaB 09:53, 08 lut 2017

To dobrze, że nic Ci się nie stało
Gorzej z Twoim eMem. Chyba nie chodzi do pracy?
Anda 10:00, 08 lut 2017

Mixtoorka napisał(a)
Ewus a Wy zdecydowaliście się na świnkę, czy nie da rady?

Musimy jeszcze odwiedzić znajomą znajomej, która ma świnki i przetestujemy na żywo. M będzie musiał się trochę z nimi pobawić Ogólnie jesteśmy na tak
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 10:01, 08 lut 2017

Twojemu Emusiowi zdrowia życzę i też czekam na finalne zdjęcia nowej kuchni
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Agania 10:12, 08 lut 2017

Mixtoorka napisał(a)
Mirellko hej! U nas też i też słabo może się rozkręci. Za to orła dziś wywinęłam na lodzie przed domem...ale nic mi się nie stało całe szczęście. Wstać tylko ciężko mi było, bo tak się śmiałam

Ja padłam tydzień temu, ale spoko chyba upadać to się już nauczyłam
Fajne selfii
Mixtoorka 10:24, 08 lut 2017

Właśnie nie chodzi, a do tego jeszcze do końca lutego ma urlop. I jak ja to ziesę? Chory M to gorzej niż chore 2 dzieci

Na basenie zjeżdżał ze zjeżdżalni z dzieckiem i tak stopą walnął w dno. Żeby nie było, że to przez gołoledź. Przez gołoledź to tylko ja siedziałam przed domem Ale mróz mamy okropny -8. brrr.

Zastanawiam się, jak ten lód wpłynie na rośliny, szczególnie w kamyczkach- lodowisko a w nim trawy
Mixtoorka 10:27, 08 lut 2017

Anda napisał(a)

Musimy jeszcze odwiedzić znajomą znajomej, która ma świnki i przetestujemy na żywo. M będzie musiał się trochę z nimi pobawić Ogólnie jesteśmy na tak

Trzymam kciuki, to takie śmieszne stworzonka. leniuszki takie Nasz Puszek był w sklepie w jednej klatce z takim golaskiem, bardzo żałuję, że nie zabraliśmy ich razem do domu. Dziś musiałabym go kastrować, żeby spróbować wprowadzić towarzystwo. Ale przynajmniej nie ma konkurencji do ogórków
Mixtoorka 10:28, 08 lut 2017

Agania napisał(a)

Ja padłam tydzień temu, ale spoko chyba już upadać to się już nauczyłam
Fajne selfii

Dziękuję, selfi dla córci była zachwycona no, nie mamusią oczywiście a prosiaczkiem ;D

Z Twoim deskowym doświadczeniem to gołoledź Ci niestraszna