Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pan Maluśkiewicz

Pan Maluśkiewicz

olga80 20:34, 23 mar 2017

też podziwiam widok z okna miałam kiedyś krokusy w trawie ale mi wyginęły i powiedziałam,że nie będę tak sadzić jak widzę Twoje mam ochotę też sobie taki piękny trawnik zafundować
Mixtoorka 20:45, 23 mar 2017

dziękuję Tereniu pewnie plusem dużym dla krokusów jest fakt, że nikt ich nie depcze Większość to krokusy botaniczne.
Anda 09:21, 24 mar 2017

Karo, wstawiłam fotki mojego bzu. Jest na pewno mniejszy od Twojego
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Mixtoorka 09:34, 24 mar 2017

Anda napisał(a)
Karo, wstawiłam fotki mojego bzu. Jest na pewno mniejszy od Twojego

Mój tak jednym pędem wystrzelił, a dwa mniejsze są znacznie. Ciekawe czy pięknie zakwitnie.
Anda 09:41, 24 mar 2017

Mixtoorka napisał(a)

Mój tak jednym pędem wystrzelił, a dwa mniejsze są znacznie. Ciekawe czy pięknie zakwitnie.

Uważaj na ślimaki, też je lubią, znaczy kwiaty.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kawa 09:43, 24 mar 2017

wiosna w rozkwicie
już masz kwiatka forsycji?
u mnie jeszcze chwilka
Mixtoorka 10:20, 24 mar 2017

Ewo, ślimaki już tępię. Muszę rozsypać niebieskie cukierki. Mam mnóstwo ślimaków, wszystko mi podżerają. Tych z domkami puki co mnóstwo...grrrr

Kamilko tak, u sąsiadów pierwszy jest Ale do rozkwitu całości to jeszcze trochę
Mixtoorka 10:25, 24 mar 2017

Ewo tu doczytałam, że co 2-3 lata dobrze przyciąć nasz bez, żeby się krzewił lepiej

http://www.futuregardens.pl/czarny-bez-black-tower-sambucus-nigra.html
Basilikum 16:51, 24 mar 2017

ja juz nakarmilam slimaki cukierkami. Zlapalam dwa podjadajace iryski.
lece czytac o bzie
Anda 17:40, 24 mar 2017

Mixtoorka napisał(a)
Ewo tu doczytałam, że co 2-3 lata dobrze przyciąć nasz bez, żeby się krzewił lepiej

http://www.futuregardens.pl/czarny-bez-black-tower-sambucus-nigra.html

Muszę z nim poeksperymentować, bo nie chcę, by wyglądał jak miotła, czyli na dole wąsko a u góry szeroko
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies