Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pan Maluśkiewicz

Pan Maluśkiewicz

Mixtoorka 18:12, 12 kwi 2017

Masz 100% racji z kupowaniem kwitnących. Może będę czekała kilka lat. Nie wiedziałam, że tak może być. Pąki były duże i Pan z Ju.. mówił, że może zakwitnąć. Jak widać nie mogła bo pąki tylko liściowe. Jude ma się świetnie. delikatnie ją podciełam i patrzę na nią z kuchni.
MirellaB 17:21, 20 kwi 2017

Karolka mam nadzieję, że u Ciebie bez śniegu
Mixtoorka 09:59, 21 kwi 2017

MirellaB napisał(a)
Karolka mam nadzieję, że u Ciebie bez śniegu

Hej! Tak, u nas bez śniegu ale zimno, brrr. Choć patrząc na inne części kraju nie powinnam narzekać ale to ochłodzenie rozwaliło mi małą, gorączkowała całą noc
Kacha123 10:44, 21 kwi 2017

Ja się nie zdążyłam nacieszyć Gienią bo najpierw nie rozwijała pączków z powodu zimna a teraz pewnie przemarzła
MirellaB 10:50, 21 kwi 2017

Zdrówka życzę dla małej
beznadziejna pogoda to i chorobowo znowu się robi. My walczyliśmy z jelitówka i przeziębieniem - chociaż teraz pojawiło się stwierdzenie, że to może być alergiczne. Na wizytę do alergologa już Kubę zapisałam
Basilikum 11:17, 21 kwi 2017

Pan z J powinien sie zna na pakach lisiowe wygladaja inaczej jak kwiatowe. Mm nadzieje, ze za rok pokaze co potrafi latem ja podlewaj i nawiez

malej zdrowka zycze. Taka paskudna ta pogoda, ze latwo sie rozchorowac teraz
Mixtoorka 11:30, 21 kwi 2017

Kacha123 napisał(a)
Ja się nie zdążyłam nacieszyć Gienią bo najpierw nie rozwijała pączków z powodu zimna a teraz pewnie przemarzła

U sąsiadów też przemarzła magnolia. Caluteńka brązowa. Ataki zimy wiosną, gdy cieszymy się każdym kwiatkiem są okrutne wyjątkowo
Mixtoorka 13:54, 21 kwi 2017

MirellaB napisał(a)
Zdrówka życzę dla małej
beznadziejna pogoda to i chorobowo znowu się robi. My walczyliśmy z jelitówka i przeziębieniem - chociaż teraz pojawiło się stwierdzenie, że to może być alergiczne. Na wizytę do alergologa już Kubę zapisałam

Pogoda mierna, zupełnie kiepska. Mnie też coś bierze a podobno złego licho nie bierze, więc to pewnie nie licho

Powodzenia u alergologa!
Mixtoorka 13:57, 21 kwi 2017

Basilikum napisał(a)
Pan z J powinien sie zna na pakach lisiowe wygladaja inaczej jak kwiatowe. Mm nadzieje, ze za rok pokaze co potrafi latem ja podlewaj i nawiez

malej zdrowka zycze. Taka paskudna ta pogoda, ze latwo sie rozchorowac teraz

Pewnie się znał ale usłyszałam co chciałam. 'może zakwitnie" Pąki kwiatowe są znacznie większe.

Dziękuję Izo, dziś popołudnie pod kocykiem planuję, obok córki
Kacha123 08:48, 23 kwi 2017

Jak zdrówko? Mam nadzieję, że już dobrze i wraz z poprawą pogody będziecie się cieszyć zdrowiem i ogrodem!