Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pan Maluśkiewicz

Pan Maluśkiewicz

nicol21 08:54, 29 kwi 2017

zdrówka!!!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Mixtoorka 13:28, 30 kwi 2017

nicol21 napisał(a)
zdrówka!!!
oj przydałoby się. Teraz Julia chora. Zobacz co kupiłam. Maleństwo. Beni maiko. jestem zachwycona kolorami. Nie Mam pojęcia, cxy uda mi się przechować takie tyciusie cos przez zimę. Ale wiem, będę szukać takiego klona.
Mixtoorka 13:35, 30 kwi 2017

Wczoraj robiłam akcję ślimole. Tępiłam je ręcznie. Zbierałam co się dało. Dużo maleńkich. Wewnątrz roślin. Skoszone zostały liście krokusów z trawą. Dosiewka i deszcz niezawodnie podlał. Thuje opryskałam pinivitem bo danici, które rosły pod jodłą coś słabują. A jedna doznała urazu przy wycince drzewa. I kanciki zrobiłam. Tylko ciepło by się przydało.

MirellaB 14:48, 30 kwi 2017

Karolka dwa lata temu tyciego klona palmowego kupiłam i rośnie dobrze. Nadal jest malutki, ale bez okrywania zimę przetrzymuje.

Ty chora i w ogrodzie kanciki robisz?
Mixtoorka 16:16, 30 kwi 2017

Ja to czuje sie tak niepewnie, chora starsza córka. Wczoraj byłyśmy w dobrej formie. Ale wiesz jak widok kancików poprawia samopoczucie .
Mixtoorka 16:19, 30 kwi 2017

MirellaB napisał(a)
Karolka dwa lata temu tyciego klona palmowego kupiłam i rośnie dobrze. Nadal jest malutki, ale bez okrywania zimę przetrzymuje.

Ty chora i w ogrodzie kanciki robisz?

Mirellko spróbuję się nim zaopiekować, ale jest tyci tyciuchny. mierzy z 15-20. cm.
Kasiek 16:38, 02 maj 2017

Kilka lat temu taki mierniutki patyczek kupilam na przecenie. Maly, chudy, mikry. Dzisiaj jest porzadnym klonem i nigdy sie z nim nie piescilam.
Zdrowka zycze dziewczyny
gierczusia 17:38, 02 maj 2017

Gdziesik doczyłam ,że idziesz w pion bo poziomu brak prawie się poskładałam ze śmiechu , bo ja to sobie powinnam chyba wytatuować na przykład na kolanie lecę teraz czytać na spokojnie o tym " pięciu się w górę "
Buziol
Mixtoorka 20:15, 02 maj 2017

Kasiek napisał(a)
Kilka lat temu taki mierniutki patyczek kupilam na przecenie. Maly, chudy, mikry. Dzisiaj jest porzadnym klonem i nigdy sie z nim nie piescilam.
Zdrowka zycze dziewczyny

Mirella też tak mi pisała. No w sumie kaźdy klon był kiedyś tyci
MirellaB 18:11, 03 maj 2017

Karolka kiedyś robiłam kanciki obowiązkowo. Traktowałam to jako trawnikowy obowiązek. Teraz już mi się nie chce. Dwa lata już nie robiłam. Nowy szpadelek leży i czeka

Karolka wczoraj zrobiłam rundkę po szkółkach. Pogoda okropna, a ludzi pełno. Były kwitnące magnolie Genie, ładne egzemplarze, cena 65,00 zł. Patrząc na nie myślałam o Tobie. Kurka wodna przyjedź wkońcu do mnie, pojedziemy i sobie kupisz