Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

Iwk4 23:36, 08 lip 2016

Mi się podoba rozmieszczenie pierwsze.

Ania, z tymi trzmielinami masz szkółkę, czy wysyłkowo zamówisz? Bo musisz pilnować prostych nóżek
JoannaDe 23:40, 08 lip 2016

natka098 napisał(a)
Pomysłowe doniczki. Dla mnie super, tylko jakoś łyso od lewej patrząc pomiędzy pierwszą a drugą pomarańczową. Może tam jakiegoś stożka niższego? Czy to już przepych?

Dokładnie, tez mam wrażenie pustki w tym miejscu.Mi tam brakuje powtórki kulki cisowej ze studni.
Toszka 20:29, 09 lip 2016

czy trzmielinki są?
anbu 20:52, 09 lip 2016

Są w sklepie i czekają na mój przyjazd ... po nie
Nie byłam po trzmieliny, stwierdziłam że najpierw muszę skończyć najniższą kaskadę a nie rozgrzebywać kolejną rabatę
Zrobiłam objazd po przydomowych szkółkach, cudem znalazłam dwie kulki bukszpanowe Jutro więc skończę bazę na najniższej kaskadzie i mogę brać się za studniową

Były miskanty, nawet ładne, chyba kupię ale ja nie lubię sadzić od tzw. dooopy strony, bo ekran z cisa dopiero na jesień

Zdobycze
Te dwie All gold to do kolekcji do kopytnika.

Toszka 21:29, 09 lip 2016

powiem ci, że bardzo ładne sadzonki
A w kwestii miskanta to ja jestem po stronie doopy i jej strony. Teraz kupisz wypierdka (bo tylko wypierdki sprzedają), zdąży się ukorzenić i wystartuje na wiosnę i będzie go chociaż widać A tak będzie ekran i od doopy ekranu strony niewidoczny wypierdek kupiony dopiero w lipcu...

twoja decyzja
LyraBea 21:39, 09 lip 2016

Toszka napisał(a)
powiem ci, że bardzo ładne sadzonki
A w kwestii miskanta to ja jestem po stronie doopy i jej strony. Teraz kupisz wypierdka (bo tylko wypierdki sprzedają), zdąży się ukorzenić i wystartuje na wiosnę i będzie go chociaż widać A tak będzie ekran i od doopy ekranu strony niewidoczny wypierdek kupiony dopiero w lipcu...

twoja decyzja
Bardzo mi się podoba koncepcja Toszki
Ale daje po oczach kolorkiem hakone. Kurde, jeszcze trochę a stwierdzę, że moje 19 arów to za mało na masthevy i oddupkistrony.
Wiola 22:35, 09 lip 2016

Aniu ostatnio weszlam do malutkiego sklepu ogrodowego w Swierklanach i mieli duzo kulek, takie jak twoje po 35 zł. Jakby co...

Koncepcja super
anbu 07:44, 10 lip 2016

Toszko przekonałaś mnie z tą dooopy stroną Kupię te miskanty i ustawię dziś fikcyjny żywopłot. Jak czytam ile to traw nie obudziło się po zimie to nie ukrywam, banan z gęby mi znika :/ Jak im przygotować podłoże, na pewno rozluźnić korą ale co jeszcze?
Potrzebuję na razie dwa Variegatusy, pamiętasz? Jeden obok żywopłotu z cisa a drugi obok glauki

Bea, fajnie że jesteś

Wiolu PW w sprawie tajemniczego sklepu w Świerklanach
AsiaK_Z 08:08, 10 lip 2016

Zakupy fajowe idziesz jak burza
L00zak 08:11, 10 lip 2016

Super zakupy