Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

L00zak 08:16, 10 lip 2016

Kurcze spóźniłem się w planowaniu, ale widzę, że rabata będzie super, dla pewności przed posadzeniem postaw rośliny w doniczkach i zrób fotkę
JoannaDe 08:53, 10 lip 2016

Ładniutkie trawki. Musze sobie zapisać na listę ajłont. Koniecznie.

A co wkoncu wymyśliłaś z rabatą z trzmielinami? Na czym stanęło?
anbu 09:06, 10 lip 2016

Asiu, Michał dzięki
Asiu druga jak zakupię trzmieliny to polatam z nimi i się zobaczy jak będą najlepiej wpasowywały się w studniową Ważne, że zarys ogólny mam
Marga 09:29, 10 lip 2016

Śliczne hakone! Porządną kępę udało Ci się kupić, a nie jakieś 3 ździebełka jak często sprzedają.
Fajnie,że masz już koncepcję, to teraz czekamy tylko na realizację
Pozdrawiam
alis 09:48, 10 lip 2016

Anulka, jak Ty to robisz? Zawsze kupisz to, po co pojechałaś, ja to zazwyczaj przywlokę coś nadmiarowego. Hakone super no i kulaski widzę zdobyłaś
Karol99 09:49, 10 lip 2016

Hakone cudowne! Bardzo ładne sadzonki.
Toszka 10:23, 10 lip 2016

o najbardziej prawdopodobnych przyczynach wygniwania i wymarzania wszelakich traw dopiero rozmawiałyśmy u Polinki...a zaczęło się od pytania Alis

To prawda - takich sadzonek hakone to ze świecą szukać
Toszka 10:32, 10 lip 2016

L00zak napisał(a)
Kurcze spóźniłem się w planowaniu, ale widzę, że rabata będzie super, dla pewności przed posadzeniem postaw rośliny w doniczkach i zrób fotkę

Michaś, jeszcze nie jest za późno na uwagi (patrz aranżacja widłowo-szpadlowo-kijkowo-doniczkowa

W żałozeniu rabata ma być w odcieniach zieleni, z dodatkiem żółci. Pięcio, sześcio gatunkowa + klonik japoński. Rabata ma dostać bazę, a co potem będzie ewoluować i w którą stronę to czas pokaże i zmieniające się upodobania właścicielki wewątka
Mira104 10:34, 10 lip 2016

No to mów gdzie kupiłaś tak ładne sadzonki hakone ?
anbu 10:57, 10 lip 2016

Marguś, Karolu, dzięki

Alicjo ja częściej wyjeżdżam ze szkółki poirytowana niż zadowolona, no mam jakoś tak, że trzymam się tego co sobie uplanowałam i nie kupuję nic ponad to Nie wiem, zawsze tak miałam. Ale to co se naoglądam w ogrodniczych, pomacam to moje

Mira na PW napiszę Ci gdzie kupiłam sadzonki hakone. Paradoks polega na tym, że było ich tam bardzo dużo ale niestety tylko all gold :/

Tocha no jutro przestudiuję te wpisy jeszcze raz, no skusiłaś mnie tym ukorzenianiem miskantów teraz Chyba w tygodniu po nie wyskoczę