Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

Pluszakowa 08:16, 07 sie 2016

anbu napisał(a)
Pajęczynki ...

cudo piękne zdjęcie aż sobie zapisałam

Ale ty jesteś ranny ptaszek
ANNA1976 08:44, 07 sie 2016

Aniu piękne zdjęcia
anbu 08:48, 07 sie 2016

Magdo kawa o 6 rano najlepiej smakuje
Aniu dzięki
Ostatnie podrygi i już Was nie męczę

Taki Jegomość w berberysach siedzi

ANNA1976 08:54, 07 sie 2016

Aniu pokazuj jak najwięcej
Piękne
Mira104 09:06, 07 sie 2016

Wczoraj wieczorem zaczęłam przeglądać, ale już nie miałam sił na dokończenie czytania Się kobita rozpisała i nacykała
Klonik w 1 chwili byłam za obcięciem, ale skoro idzie pod studnię to daj ładniejszą stronę do przodu, reszta się straci, a z czasem zarośnie.
Buksy jak dla mnie to porozrzucane, bo lepiej przyciąć, więcej miejsca zajmują i jak jakiś zacznie chorować, to 2 nie zarazi ot takie moje wywody - choć może się mylę
Toszka powiedz, gdzie siarkę kupujesz? Bo narobili 100 supermarketów, a jak konkret trza, to niestety przez neta zamawiam.
2 pytanko, bo ja przygotowałam pod rodki teren (torf kwaśny, obornik koński i kora), piszesz o siarce ile czasu ta siara ma leżeć w ziemi przed sadzeniem?
Co do chwastów, kobity ja w tym roku to mam najazd chwastnicy, wyrywam ją ręcznie i już 6 worków cholerstwa nazbierałam, a wczoraj jeszcze wyplewiłam (7 worek) sąsiadom pod płotem, bo wszystko do mnie przechodziło, a ile jej jest jeszcze u mnie na działce hmmm chyba lepiej oczy zamknąć.
I na koniec pozytywna wiadomość dot. oczywiście mężów, mój wczoraj rzucił hasło - no to pokarz ogród, który Ci się tak podoba chyba nie wiedział w co się pakuje, od razu pokazałam mu kilka pięknych ogrodów, a teraz jak go znam to będzie temat trawił
Na koniec wywodu to ochy i achy i hihi, bo robi sie kfiotkowo u Ciebie, coś czuję, że róże też za jakiś czas będą.
hindsight 09:09, 07 sie 2016

Cudowne! (oprócz pierwszego oblecha). Ja też jestem ranny ptaszek i też rano kawa, nikt się po domu nie kręci, bosko!

Oj, dorośnie nam Ania do kwitnących, też tak myślę. Mira, ja mojemu wczoraj też pokazywałam i był zadowolony, najbardziej podobały mu się kule buksowe na kamieniu, bez innego towarzystwa. Fajnie, bo chciałam go urobić na taką rabatę, ale to plany na przyszłość. Ważne, że mu się spodobało i nawet powiedział, że naprawdę da się ładny ogród zrobić.
Ale w tym wszystkim najlepsze jest to, że zgodził się na wycięcie kilku drzew myślałam, że będzie bardzo się opierał, jak to zazwyczaj jest, bo on nie rozumiał do tej pory, co ja tak modzę i zmieniam. No i teraz jakby odrobinę zrozumiał
hindsight 09:24, 07 sie 2016

anbu napisał(a)

Taki brzydki gość dziś sobie spacerował Pogoniłam

A co on ma na plecach? Jakiegoś obcego? A może sam jest kosmitą, to by wyjaśniało tę inwazję...
Johanka77 09:24, 07 sie 2016

Aniu, dobra inwestycja ten aparat! Racz nas częściej
anna_t 09:31, 07 sie 2016

świetne foty !
napiszesz mi na priv jaki sprzęt sobie sprawiłaś? muszę koniecznie coś pomyslec bo telefonem to ch.. nie zdjęcia :/
Pluszakowa 09:32, 07 sie 2016

Och tak poranna kawa w ogrodzie. Może w przyszłym roku jak juz będę miała ogródek i dziecko mi podrośnie