Ania powciskaj cebulki w jedno miejsce na próbę- przecież to tylko wiosna. Zrób jakąś obwódkę z nich może- zawsze się zmieszczą w pasie, a jak będzie nie teges i stwierdzisz, że to nie Twój klimat, to wyślesz komuś mikser albo odkurzacz albo buty
Dziewczyno, Ty sobie nie żałuj!!! Kup se troszkę tych tulipanów, przecież masz gdzie posadzić. Gdzieś między kulkami, przed bukiem itd. Chociaż kilka kępek po kilka sztuk sobie zrób, bo Ci wiosną smuuuuutno będzie. Gdzie nie wleziesz w maju to będą tulipany. Szoruj więc do jakiegoś sklepiku i kupuj!!!!
Dyskusję różana przecztalam i co widzę - wyraźnie dwa fronty na forum się rodzą; )ja z tych po drugiej stronie różanej barykady,ale walczyć nie mam zamiaru
Może jakieś zdjęcia byś pokazała bo dawno nie było; )
Dziewczyny dobrze radzą. W tym sezonie to przerobiłam na własnej skórze, wiosną lipa totalna była, wszędzie już krokusy i tulipany, a u mnie nic, ani jednego kwiatka. Niefajnie. Kupuj póki czas!
No Ty chyba se jaja robisz, że nie masz miejsca. Koło studni sadź krokusy 1-2 kolory. Zanim Ci hortki wiosną wypuszczą liście to daj tam masę tulipanów, bo będzie tam pusto wiosną. Buziaki
Tak koniecznie tulipany pod hortki. Miałam pod hortensjami łyso na wiosnę, obiecałam sobie,że posadzę tam właśnie tulipany( między innymi). Pomiędzy kule bukszpanowe zaplanowałam białe narcyzy, super to wyglądało u Marzenki.