Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

anbu 17:26, 30 mar 2016

Teraz moje wypociny
Nie wiem gdzie mam umieścić tego buka na rabacie odkąd nie ma glauki. Tak to buk się przytulał do glauki i była gitara A teraz latam z nim we wszystkich kierunkach i nie wiem :/ gdzie go usadowić.

To szkielet całości widziany od strony garażu:

Dałam więcej wiśni, z tyłu widać pissardi i buka dawyck gold, szmaragdy na tyłach, cisa pod dachem, dokładnie za cisem widać nerkę-rabatę w trawie.
Ten buk na wizualizacji wygląda jakby był już podniesiony, bo mój ma na razie wysokość trzmielin

I druga wersja:

Buk na środku za nim trzmieliny które będzie widać od strony ogrodu. Nie wiem :/ Powoli mam wędrującego buka

A może tak:

Pod trzmielinami bukszpan zielony a pod bukiem coś żółtego.

A gdzie ja miskanty upcham?
Toszka 17:34, 30 mar 2016

lojalna_ napisał(a)
Toszka po lewej to molinia ta pomarańczowa? Śliczne fotki

tak to molinia - zdjęcie z grudnia.

Aniu, idę walczyć z przesadzaniem cisa 2,5m (jednego z kilku do przesadzenia. Aby nie klnąć na głos będę myśleć o twojej rabacie....
Od czorta ciężki ten cis
anbu 17:50, 30 mar 2016

Toszka napisał(a)

tak to molinia - zdjęcie z grudnia.

Aniu, idę walczyć z przesadzaniem cisa 2,5m (jednego z kilku do przesadzenia. Aby nie klnąć na głos będę myśleć o twojej rabacie....
Od czorta ciężki ten cis

O bożesz Toszko to powodzenia Trzymam kciukasy abyś cała z tej operacji wróciła
anbu 18:05, 30 mar 2016

A ja dalej się wywnętrzam.
Może tak, buk z widokiem na ogród od garażu żółte czupryny

Może tak między trzmieliny miskanty - gracki. Z brzegu rabaty buk. Dołem trzmielin buksy zielone. Tylko czy on (buk) jak jest z samego brzegu nie wygląda jakby miał zaraz spaść?

Kurde ale co powiem, to powiem bez glauki mi się chyba bardziej podoba
Mój Żon jeszcze o glauce nie wie :/
anna_t 18:42, 30 mar 2016

o choroba cięzki orzech do zgryzienia trójwymiarowa rabata..ja z różanka ogladaną z 2 stron miałam problem a co dopiero Twoja rabata..
będę podgladać bo lubie takie wyzwania
a koniecznie chcesz dawac tam az 3 trzmieliny?może jedna na tle wisni, potem buk i wokół niego te żółte tawuly co Tosia proponowała?
anbu 20:01, 30 mar 2016

anna_t napisał(a)
o choroba cięzki orzech do zgryzienia trójwymiarowa rabata..ja z różanka ogladaną z 2 stron miałam problem a co dopiero Twoja rabata..
będę podgladać bo lubie takie wyzwania
a koniecznie chcesz dawac tam az 3 trzmieliny?może jedna na tle wisni, potem buk i wokół niego te żółte tawuly co Tosia proponowała?

No Aniu te trójwymiarowe są najtrudniejsze bynajmniej dla mnie z każdej strony musi grać :/
anna_t 20:03, 30 mar 2016

masz Toszke to bedzie sukces
Kacha123 21:23, 30 mar 2016

anbu napisał(a)

Ta wersja mi się chyba najbardziej widzi, ale żaden ze mnie fachowiec.
evik0 21:35, 30 mar 2016

Hoho ale ty masz zacięcie chyba nie spisz po nocach tak trzaskasz tymi projektami.

Aniu pisałaś mi sama ze gracki to wielkie potwory ze metr średnicy nawet mogą mieć. Wysokość 150 a ty chcesz je miedzy buksy upchać? Słabo to widzę.

Dołączam się do zdania Kachny zrób może wizke jak to by wyglądało zdrugiej strony
anbu 21:50, 30 mar 2016

Kasiu dzięki za opinię Każda cenna
Ewa no grcki kolorystycznie mi tam pasują, bo są zielone Rzeczywiście wielkie są ale na nie chyba by się znalazło miejsce.

Tu wersja z zaproponowaną przez Toszkę azalią Maruschka. Podoba mi się ta azalia. Generalnie podobają mi się czerwone rh i czerwone azalie