Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

Kacha123 06:55, 03 kwi 2016

Ja już się pogodziłam, że w ogrodzie nie ma nic raz na zawsze. Już po roku widzę kilka miejsc, które będą wymagały poprawek i zmian. Ale to chyba my wszyscy tak tu mamy Aniu ciesz się tworzonym ogrodem, bo plany masz piękne. Nie dołuj się obrzeżami - myśl o efekcie, jaki osiągniesz. To pozwala "przenosić góry"
Zana 08:19, 03 kwi 2016

Toszka napisał(a)
tylko, że myślę o wypełniaczach do kaskady w kolorze żółtym/seledynowym lub srebrnym i na tle wypełniaczy trzmieliny mogą się gubić. Srebrny w połączeniu z żółtym i ciemnozielonym może grać.
Ja nie mam nic przeciwko trzmielinom. Problemem jest czy będą miały dość słońca. Podobnie irga i Frosted Curle. Nie wiem jak The Beatles....Ice Dancer zaraz opanuje wszystko - trzeba coś mniej ekspresowo rosnące.
Zwisać mogą (i będą) hakonechloa.

Co do knota/węzła - bukszpan będzie chorować choćby z racji ścisku z wypełniaczem. Można z niskiego cisa zrobić. Mozna byliny tak posadzić.
no, na łapu capu nie da się tego wymyśleć.

Witaj Aniu! Czytam sobie właśnie Twój wątek i właśnie do tego miejsca dotarłam, fajnie się zapowiada! Odnośnie trzmieliny - moje żółciutkie kuleczki (takie same jak Twoje) rosną też w cieniu i widzę, że brak słońca powoduje, że mocno zielenią.
JoannaDe 08:56, 03 kwi 2016

cześć Aniu
Ja nie doradzę ale macham. Miłej niedzieli
paulina_ns 09:01, 03 kwi 2016

Ania macham niedzielnie
anbu 11:23, 03 kwi 2016

Kami coś Ty takiego robiła, że siły Ci zabrakło he he?

Monia pozdrawiam

Kasiu Ty mi nawet nie mów, że chcesz coś poprawiać, przecież masz projekcik Danusi. Ale z drugiej strony Cię rozumiem, bo należy wziąć pod uwagę fakt, że nasza świadomość ogrodowa rośnie wraz z bytowaniem na tym forum

Aniu (Zana) witaj. Plany już zmienione, blądynki będą rosły na rabacie na której słonko latem świeci do około 16-17 A gdzie jest Twój wątek? :-*

Joasiu i Paula pozdrawiam
MirellaB 13:57, 03 kwi 2016

Aniu odpoczywasz dzisiaj?

Miłej niedzieli
Dominika11 10:41, 04 kwi 2016

co na weekend działałaś ???
anbu 10:59, 04 kwi 2016

MirellaB napisał(a)
Aniu odpoczywasz dzisiaj?
Miłej niedzieli

Dominika11 napisał(a)
co na weekend działałaś ???

Leniuchowałam
Rowerki, kaffka na tarasie była i podobne sprawy
JoannaDe 12:03, 04 kwi 2016

Przyjedz do mnie, u mnie jest co robić Kaffka tez się znajdzie.
A tak na serio to i ja wczoraj chciałam poleniuchować. Siadłam w ogrodzie z kawa i patrze. Na lewo: chwasty, na prawo : chwast. Na wprost: chwasty i krzaczory do wycięcia. No i tyle sobie poleniuchowałam
Dominika11 12:04, 04 kwi 2016

czasami tez i tak trzeba