Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

Kasia_CS 22:13, 21 kwi 2018

Aniu, umnie Laguna wygląda tak
mirkaka 07:55, 22 kwi 2018

Przepięknie rozrosły Ci się miodunki
Rabata z Rh jeszcze skromniutka, możesz dosadzić tam jakieś byliny, zanim Rh się rozrosną, potem już na nic nie będzie miejsca. Moja rabata z Rh pożera placyk z kostki przed nimi, chyba będę musiała go częściowo zlikwidować Bo przecież one są ważniejsze niż placyk
anbu 11:15, 22 kwi 2018

Asiu, Wiolu dzięki

Kasiu dzieki za foty Laguny

Mirko masz rację moja rabata z rh jeszcze skromna Coś tam mam jeszcze w planach dosadzić Dzięki Ci

Ewuś, mówisz że jest ok? Hm ... puszcza ze słabszych gałązek, bo te grube (wszystkie) wymroziło i musiałam wyciąć :/
Mam też Queen of sweden i ta śmiga jak goooopia Laguna wygląda przy niej jak jakiś powolniak

Laguna w całości skromnie

Queen of sweden

Kasia_CS 12:16, 22 kwi 2018

A widzisz, to u mnie z Queen odwrotnie - mam zostawione 2 grube wyższe pędy, a ona wypuszcza mocniej z tego słabszego ciut, a ten ciut grubszy jakoś stoi w miejscu - a nie zmarzł, więc zagadka..
BKosimkArt 12:50, 22 kwi 2018

Kurcze Aniu jak pięknie! Amonogawy cudne, chciałabym gdzieś je wcisnąć u siebie...
Figielka 12:59, 22 kwi 2018

Mnie też kuszą , zastanawiam się gdzie mogłabym je wsadzić.
natka098 14:06, 22 kwi 2018

Aniu pozbywałaś się tulipków, że piszesz o wykopywaniu, czy przenosiłaś?
_Martini_ 14:24, 22 kwi 2018

O jak się cieszę, że kupiłam Amanogawę i że mam w planach Kanzan. Pięne są!
Laguna wygląda normalnie, ale znawcą nie jestem. U mnie kilka róż po wiosennym przymrozku rusza wolniej, reszta już pędzie na wyścigi przy tych temperaturach.
Zostawiam zachwyt nad ogrodem, jest piękny
anbu 14:56, 22 kwi 2018

Kasiu mam dwie Queen, śmigają ze hej

Basiu warto! Teraz są dosłownie oblepione kwiatami Później też je lubię, mają fajne zielone liście, a na jesień super się przebarwiają Widzę je z okna kuchennego, wprawiają mnie w dobry nastrój

Figielo myśl, myśl

Natko wykopywałam wszystkie tulipki, bo dla mnie to bez sensu Jednak wolę poobsadzać rabaty a na koniec myśleć nad cebulowymi Ja też nie z tych, co lubią te obsychające liście Jeżeli je będę sadzić, to tylko za jakimiś osłonami

Martyno to super drzewka Bardzo lubię i Ty też pokochasz Nie bądź skromna Trochę na tych różyczkach się znasz Podglądałam Dzięki za głos i pocieszenie
natka098 15:29, 22 kwi 2018

Aniu właśnie się tak zastanawiałam, bo pamiętałam że liści obsychajacych nie lubisz. To może bukiety doniczkowe a po przekwitnieciu wyciagasz i chowasz do obeschniecia lisci?

Ja nadal nie mam miejsca w ogrodzie z ktorego na 100% bylabym zadowolona, za duzo wymyslam, za dużo kombinuje. Zazdroszcze Ci tego spokoju ogrodowego i poukładania.