Kasiu, dawno u Ciebie nie byłam i widzę OGROMNE postępy. W porównaniu do poprzedniego roku roślinność masz okazałą. A przewrotnika uwielbiam. Co roku go dzielę i dzielę i dzielę.... i ciągle mi go mało tak pięknie ubiera rabaty. W tej chwili też wycinam kwiatostany do bukietów by móc podzielić zeszłoroczną kępę, która jest dość spora. Dzielę też tak kocimiętkę by mieć jej jak najwięcej.
Dzięki Sebciu dobrze, że mi podpowiedziałeś z tym przywrotnikiem, to dobry pomysł, będę miała własne sadzonki a jak będzie ich dużo, to będę mogła się dzielić bardzo mi się podoba jego kolor, mam przyszłościowe plany co do komponowania przywrotnika z innymi roślinami
Witaj Krysiu,stale zaglądam do Ciebie i patrzę co nowego
Faktycznie, rośliny u mnie ładnie się zagęszczają i jest na czym oko zawiesić, chociaż to jeszcze nie to,co bym chciała pracuję jednak na efekt finalny )) Muszę podpytać Cię jeszcze o to dzielenie przywrotnika,bo też chcę mieć go dużo
Pozdrawiam
Cześć Justynko dobrze, że się zagęszcza, bo mniej miejsca dla chwastów zostaje a i będę miała potem co dzielić i przesadzać - takie było założenie
A w pracach budowlanych nic ciekawego