Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

KasiaWB 21:53, 18 cze 2012

agata_chroscicka napisał(a)
No to czekam na ten moment jak wszyscy zapewne. Bo nie ma nic ciekawszego niż te zmiany oglądać. Coś z niczego czyli ex nihilo - żeby przy tej łacinie zostać

Miało być szybko, a będzie jak zwykle uczę się cierpliwości ) kiedyś będzie, prędzej czy później mi wystarczy do działań ogrodowych już stan surowy zamknięty )) a narazie bawimy się w mały ogródek i uczymy ogrodnictwa mam też czas żeby przemyśleć nasadzenia, co ma dobre strony
Dzięki Agatko serdecznie pozdrawiam
znikam narazie, bo muszę niestety troszkę popracować
kaisog1 22:14, 18 cze 2012

Kaśka jak chcesz przywrotnika to Ci podzielę w sierpniu Tylko sie przypomnij
bociek 22:26, 18 cze 2012

KasiaWB napisał(a)

Kasia, ale super zakatek Slicznie, bardzo mi sie podoba Fajnie, ze wkomponowalas trawy

No, ale ostrozki to Ty Kochana masz pierwsza klasa. Coraz bardziej ich pragne
Matka 22:32, 18 cze 2012

Kasiu, trawa Twoja marzeniem moimpiknie
Mala_Mi 00:31, 19 cze 2012

A ja tyle przywrotnika wyrzuciłam..... ze 20 olbrzymich kęp.....ale też mam jeszcze go trochę....... w dodatku z okazji niepielenia trochę mi sie go wysiało..... jakby co... do usług....
Katek nadal jest jeden najpiękniejszy w ogrodzie Sorki, ale nie jestm zbyt na bieżąco w Twoim wątku... ani za bardzo i po łebkach..... może kiedyś bardziej nadrobię
Madzenka 06:21, 19 cze 2012

KasiaWB napisał(a)
Nabyliśmy dzisiaj okazyjnie 10 małych cisów, przekonała nas cena bo mieliśmy przecież już nic nie kupować ) za takie same a nawet mniejsze w ubiegłym roku płaciliśmy 3 razy więcej

Cisy piękne ale OGRODNICZKA śliczna, taka caluśna, że buziole ode mnie przesyłam z Wrocławia !!!
Madzenka 06:26, 19 cze 2012

KasiaWB napisał(a)

Ha, telebim mnie rozbawił Pięknie u Ciebie Kasiu! Fajnie wszystko bujnie rośnie
pozdrawiam!

Dzięki Karolinka też się uśmiałam )) podejrzewam, że generalnie ten "telebim" wzbudza uśmiech na twarzach sąsiadów, pewnie stukają się w głowę, że sobie firankę powiesiłam dla dekoracji )
Pozdrawiam

Ja bym ten telebim jeszcze potrzymala. Jak zobaczysz że zaczyna puszczać nowe przyrostu to wtedy mozna chyba zdjąć. Posadziłam laurowiśnię bez ciebiowania i zżółkło 50% liści bo akurat palilo słońce.... Więc dla dobra bukszpana niech się cieniuje
KasiaWB 07:06, 19 cze 2012

kaisog1 napisał(a)
Kaśka jak chcesz przywrotnika to Ci podzielę w sierpniu Tylko sie przypomnij

Chcesz jak nie zapomnę, to się przypomnę )
KasiaWB 07:14, 19 cze 2012

bociek napisał(a)

Kasia, ale super zakatek Slicznie, bardzo mi sie podoba Fajnie, ze wkomponowalas trawy

No, ale ostrozki to Ty Kochana masz pierwsza klasa. Coraz bardziej ich pragne

dziękuję bardzo za wizytę i miłe słowa, wiem, że daleko mu do doskonałości, ale można już na coś rzucić okiem siedząc na ławce ) szczególnie jak podrosną miskanty i rozkwitną hortensje Limelight a jak kiedyś jeszcze będzie może tutaj żwirowe kółko no i oczywiście śliwa wiśniowa Nigra.... Trawy - miskanty posadzone zgodnie z projektem, a te male dałam narazie tutaj bo: 1) rozjaśniają troszkę tą zieleń 2) nie miałam co z nimi zrobić ))

Ostróżki są cudne w ubiegłym roku zapoznałam się z nimi, no a w tym chyba mnie polubiły )) bo rosną jak szalone, szczególnie te białe
KasiaWB 07:17, 19 cze 2012

Bogda napisał(a)
Kasiu, trawa Twoja marzeniem moimpiknie

dzięki Bogda trawnik wykonany własnymi "ręcami" przez mojego M. i przez niego pielęgnowany Wiele pracy w to włożył, bo u nas glina i ciągle trzeba pilnować.