Ja też dziękuję, że dzieki Tobie mogłam porzeszyć "horyzonty" i poznać ciekawych ludzi z pasją.
Im dłużej Cię znam, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że świetna kobita z Ciebie... i ogrodniczka też oczywiście
Alinko, bardzo się cieszę, że mogłyśmy się znowu zobaczyć. I bardzo, bardzo dziękuję za wspaniałą gościnę i oczywiście za trawkę (śliczna jest). Ogród masz cudny!!! Mam nadzieję na kolejne spotkanie (może u Ani) ! Buziaki przesyłam.
MIRA
wolkers Lov to ta na pierwszym planie . już kiedyś pisałam że obie sa fajne ,ale Six hill fiant bardzo wysoka prawie do 70-80 cm .zajmuje dużo rabaty .obie po kwietnięciu obetnę teraz .
róża Alba rosa kwitnie długo i do tego dwa razy . zaraz po pierwszym kwitnieniu obcinam, kwiatostany . i początkiem września znowu kwitnie .żelazna róża zero chorób a to co widzisz ma 4 lata .
ANIA
Ty się zachwycasz tu a ja co krok u ciebie znajduję jakieś rarytasy . gdzie ty to wszystko mieścisz .pozdrawiam
OLA
Zawstydzasz mnie ....I liga ?. no to dobrze że nie widzisz jaki po urlopie mam bałagan na rabatach .ale miło to słyszeć z twoich ust .
SEBA
Dobrze że Renia taki dobry fotograf ,sam wiesz bo ty też świetne foty strzelasz .
Ulka czasami to już mylę która pachnie a która nie . któraś nawet u mnie pachnie fiołkami ,ale zabij teraz nie pamiętam która .
KASIU
Z identyfikacją to poczekaj aż nieco urosną . po paru źdźbłach trudno rozpoznać .
GOSIU
Widzisz to jesteśmy dwie .góry to moja miłość od dawna a teraz pokochałam Dolny Śląsk.mam coś dla ciebie .....
VIOLA
U mnie wszystko toczy się wolno ...nawet wątek
OLENA
Wyobraz sobie że byłyśmy w Pakoszowie ,Książu i ogrodzie japońskim ,ale ten był marny . za to pałacowe i zamkowy bardzo ładnie utrzymany . piękne ogrody też w Pradze zwiedziłyśmy .
EWA
Łupek nie ucieknie . ważne że transport sie udał . naprawdę się bałam jak dojedziecie ,ale widzę że " zaprawieni w bojach " jesteście .
fotki zrobię dopiero w niedzielę .
tak fajnie tydzień się ułożył że co dzień mam gości . teraz czas urlopów i z kumpelami nadrabiamy cały rok .
Jutro też mam gości ,ale ja kocham spotkania wieczorne .
BOŻENKO
Zrobiłyście mi wspaniałą niespodzianka że przyjęłyście zaproszenie . na pogaduchy zawsze czasu za mało .pamiętasz choć jedno spotkanie żeby się wygadać z każdym ,bo ja nie . zawsze niedosyt .Mam nadzieję że jeszcze kiedyś tu zawitasz i na tę okazje już cię kochana serdecznie zapraszam .buziaki .
RENIA
Ależ się zaczerwieniałam..dlatego lubię spotkania ogrodowiskowe ,bo gdzie możemy się tak o kwiatkach nagadać ,jeśli nie tam.
ZBYSZEK
Ani jednej fotki nie zrobiłam ,nie było czasu . Nikita pstryknęła i koleżanka Bożenki
MAGDA
Nooooo za trawkę mi nie dziękuj bo nie częstowałam......
mam nadzieję że niedługo się znowu gdzieś w Polsce spotkamy.
W rajskim też miałam Alba Rosę nawet 3 krzewy i byłam z niej bardzo zadowolona sama się dziwię gdzie ja to mieszczę obejrzałam ogród z relacji Bogdzi i już nie mogę się doczekać Mai, żeby wszystko dokładnie obejrzeć buziole
Piękny ogród, piękne kompozycje roślin.....zaglądam i zaglądałam do ciebie wcześniej ale często bez wpisów, choć poznałyśmy sie osobiście w ub. roku w Wojsławicach to rzadko rozmawiamy tu na forum, ale widziałam relacje z poprzedniego dużego spotkania ogrodowiskowego u ciebie, śledziłam zmiany w twoim ogrodzie...Cieszę sie że bedziesz w TV ze swoim cudnym ogrodem, gratuluje - i ty i ogród zasługujecie na to jak najbardziej - aż się ciesze na ten program
Szkoda że tym razem nie załapałam sie na wyjazd "łódzkiej grupy" ale nie mogłam pojechać, szkoda wielka, pozdrawiam Alinko
Alinko wreszcie cię znalazłam,
dziękuję za gościnę, szkoda że tak w pędzie, mam niedosyt ogrodu i twojego towarzystwa jesteś bardzo ciepłą i tryskającą pogodą ducha osobą, życzę sobie spotkać na swojej drodze życiowej więcej takich osób, buziaki ślę i poproszę o zdjęcie jaszczurki, która uciekła przed moim foto