Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Niny

Ogródek Niny

rzulieta 09:48, 16 lip 2015

iwka napisał(a)

no to fajnie,tylko uważaj na nią bo Kasia mówi, że to potwór i tak chyba jest. Trzeba jej pilnować aby Ci się nie rozlazła.

Twoje marcinki to rosną normalnie? bo ja w ubiegłym roku kupiłam i na początku wydawały się ok a potem jakoś dziwnie liście zaczęły się skręcać i takie karłowate się robiły. Stwierdzono, że to jakiś wirus i nic z nich nie będzie, więc się pozbyłam
G
A co tam z Kasią wymyśliłyście nowego?

Na razie wydaje mi sie ze nie rosną. Maja po dwa listki wieksze od spodu. Nawet nie mów bo ja na nie bardzo liczę
rzulieta 09:50, 16 lip 2015

kasia_w napisał(a)
Nina- gdzie winobluszcz posadziłaś?

z przodu od berberysow do krzewuszek. Tam gdzie sa bukszpanowe kulki na pniu zeby mnie sasiedzi nie oglądali
rzulieta 14:08, 16 lip 2015

Rabata przy studni prezentuje się już lepiej.
rzulieta 14:10, 16 lip 2015

Jeszcze nie jest ogarnieta ale juz powoli przybiera swoje kształty
rzulieta 14:16, 16 lip 2015

Hosty z prawej strony zostaną wysadzone na rzecz kulek tuj Danica i myślę o cyprysiku moze groszkowym bo tuje smaragd sobie u mnie nie radzą.
rzulieta 14:19, 16 lip 2015

Cos z przodu pod hortensje limelight( 3 sztuki z tylu) muszę posadzic. Po bokach mam tawulki różowe i ciemnoróżowe.
kasia_w 15:00, 16 lip 2015

czekaj mówisz o tych hostach na zdjęciu na górze? one są piękne i ładnie tam wyglądają gdzie są . A tak w ogóle to sobie myślałam że te kwaterki z przodu bym obsadził tylko hostami plus ciut tawulek jako akcent. I wsio .
MirellaB 19:23, 16 lip 2015

Witaj Przychodzę do Ciebie od Marty Warmii "Jestem w polu"
Ale Twój dom i ogród przypomina mi mój poprzedni dom z ogrodem Ale wróciły wspomnienia
Fajnie się u Ciebie dzieje
rzulieta 20:57, 16 lip 2015

MirellaB napisał(a)
Witaj Przychodzę do Ciebie od Marty Warmii "Jestem w polu"
Ale Twój dom i ogród przypomina mi mój poprzedni dom z ogrodem Ale wróciły wspomnienia
Fajnie się u Ciebie dzieje

hej Mam nadzieję że wspomnienia miłe Tak powoli przypomina ogród Duzo pracy ale z teog co widziałam Ty wykonałaś też kawał roboty i efekty masz wspaniałe
sylwia_slomc... 23:12, 16 lip 2015

Cieszę się, że daszek Ci odpowiada, fajna szafa, ale z blachy ten daszek dasz? Nie lepszy by był na deskach taki gont z brązowej papy w kształcie łuski( nie wiem co tańsze, ale chyba byłoby ładniej niż z blachą?) Taka moja dygresja, zrobisz jak będziesz chciała.