Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » W samym słońcu

W samym słońcu

malinia 18:02, 27 paź 2018

A ja jeszcze dzis rzutem na taśmę kupilam 100 byly takie piekne i wyprzedaż w leroy -40%
malinia 18:03, 27 paź 2018

A ja jeszcze dzis rzutem na taśmę kupilam 100 byly takie piekne i wyprzedaż w leroy -40%
sarenka 18:21, 27 paź 2018

Ooo Malinia!!! Łaaał
Zobaczę czy online można zamówić z odbiorem osobistym to w tygodniu mąż odbierze . 100 sztuk ekstra
Już się doczekać nie mogę
ewsyg 18:26, 27 paź 2018

sarenka napisał(a)
Wiolu, nie wiem czy fizycznie i czasowo właśnie zdążę w tym roku i z przekopanien, ale czytam o tym, żeby ułożyć zerwana darń do dołu zielonym i to zostawić na zimę. I że w ogóle darń dobrze dać w worki i po jakimś ( ale tu nie wiem po jakim) czasie będzie dobra ziemia.
Muszę jednak zacząć od wybrania drzew owocowych- to podstawa bo jak to będzie to będę mogła już szaleć aczkolwiek spojrzenie sąsiadów i teksty będą pewnie nieuniknione. No trzeba było się tujami na początku odgrodzić to teraz nic by nie widzieli

Antonówka i Szara Reneta to moje ulubione na szarlotkę a coś z czerwonych jablrk- które są twarde i niekoniecznie bardzo słodkie?

Witaj

Bardzo smaczne jabłka, takie twarde i niezbyt słodkie ma jabłoń Piros. Dojrzewaja w lato. My juz jedliśmy w tym roku jej owoce. Ona rodzi corocznie dużo owoców. Ja mam młode drzewko a miała chyba z 30 owoców. Oczywiście oberwałam i zostawiłam kilka bo ona sadzona była jesienią.
Ja nie wyobrażam sobie ogrodu bez owoców. Wciąż dokładam kolejne.

Pozdrawiam Ewa
sarenka 19:01, 27 paź 2018

Ewa, miło mi że zajrzalas. Muszę odwiedzić Twój wątek bo dawno nie buszowalam po Ogrodiwisku

Na pewno sprawdzę ta jabłonkę- i chętnie zobaczę zdjęcia jak u Ciebie się ona prezentuje

Edit. Masz może zdjecie jak wygląda w środku jabłko z tej jabłoni? Jak nie to pewnie w Googlach znajdę.
zoja 19:30, 27 paź 2018

Megi ja nic nie kupowalam z cebulek teraz. Ciagle sadze te co kupilam wczesniej - kupowalam w benex i cebule-kwiatowe.
malinia 19:37, 27 paź 2018

sarenka napisał(a)
Ooo Malinia!!! Łaaał
Zobaczę czy online można zamówić z odbiorem osobistym to w tygodniu mąż odbierze . 100 sztuk ekstra
Już się doczekać nie mogę

Ja juz wcześniej posadzilam dużo teraz tylko dosadzam resztki hihi kocham tulipany <3 zwłaszcza te pełne odmiany sa jak piwonie <3
sarenka 19:56, 27 paź 2018

Zoja, ale pamiętam,że coś online zamawiałas,cebulki znaczy się. Dobrze pamiętam?

Molinia- po ile płaciłam za opakowanie? Bo nie wiem jaka jest regularna cena bold text
malinia 22:22, 27 paź 2018

sarenka napisał(a)
Zoja, ale pamiętam,że coś online zamawiałas,cebulki znaczy się. Dobrze pamiętam?

Molinia- po ile płaciłam za opakowanie? Bo nie wiem jaka jest regularna cena bold text

Regularna ok 8zl placilam po ok 4,5zl
Kasiolaaa 03:18, 28 paź 2018

te tulipanki grzechem byloby nie zabrac je ze sklepu piekne wlasnie najbardziej lubie takie pelniejsze tulipanki