Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę

Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę

margaretka3 12:10, 30 paź 2015

Nie ma mnie tutaj, nie ma mnie u Was Mamy za sobą cieżki tydzień.
Najpierw nadmiar pracy, potem wyjazd, a tuż po powrocie dostałam wiadomość, że jeden z najbliższch wujków zmarł nagle
Więc kolejny raz wyjechaliśmy. Tam okazało się, że musimy naprawić samochód, żeby bezpiecznie móc wrócić.
A gdy wczoraj wróciliśmy, ratowaliśmy naszego biało-czarnego kociaka Apollo. Po kilkugodzinnym przebywaniu u weterynarza wydawało się, że kotek wydobrzeje, ale dzisiaj rano mimo kolejnych prób ratowania go, kotek przestał oddychać
Rozpacz dzieci była ogromna, bo byli przy nim cały czas A Apollo miał zostać u nas.

Rudy kotek znalazł już dom, w którym ma do towarzystwa półtorarocznego boksera. Ze zdjęć, które dostajemy, wynika, że są rudasek i bokser są już super kumplami.

Trzeci kotek jest jeszcze z nami, mam nadzieję, że na razie będzie jakimś pocieszeniem dla dzieci.

Wrócę w przyszłym tygodniu, napiszę coś więcej o chryzantemach zimujących w gruncie. Zrobię zdjecia i pokażę, które u mnie zimują.
Anda 12:15, 30 paź 2015

Wspolczuje bardzo. To naprawde ciezkie chwile za Wami. Zycie czasem bywa okrutne. Sciskam mocno i zycze, aby to pasmo nieszczesc sie skonczylo. Po deszczu zawsze kiedys slonce wychodzi, bedzie lepiej, na pewno
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
iwka 12:17, 30 paź 2015

Oj Gosiu, trzymaj się cieplutko
margaretka3 12:24, 30 paź 2015

Nieee, wcale się nie trzymam, ryczę sobie po kryjomu w pracy. Za dwie godziny odbieram dzieci, więc muszę teraz się wypłakać.
07_Rene 15:53, 30 paź 2015

Nieszczęścia serią zawsze się pojawiają Trzymaj się Gosiu.
Magda70 15:55, 30 paź 2015

Oj, masakra...
Rycz. Czasami to bardziej pomaga...
Jana 16:24, 30 paź 2015

Magda70 napisał(a)
Oj, masakra...
Rycz. Czasami to bardziej pomaga...
zgadzam się......współczuję......
Makao_J 13:17, 31 paź 2015

To okropne przeżycia. Współczuję. Co nas nie zabije to nas wzmocni. Zgadzam się z dziewczynami. Musisz to wypłakać to będzie lepiej.
Też niedawno przeszłam załamanie i ryczałam z tydzień a potem było już lepiej.
Ściskam mocno.
sylwia_slomc... 18:55, 31 paź 2015

Gosia rycz jak dzieci nie widzą, rycz ile wlezie masz do tego prawo. czarna seria też się skończy, a czas lekarzem najlepszym.....goi rany. Ściskam mocno
Mala_Mi 00:17, 01 lis 2015

Przyszłam powiedzieć, że chryzantemki zaczęły kwitnąć.. a tu żałoba.... oj ci nasi czworonożni przyjaciele. Ja od kwietnia też jeszcze się nie pozbierałam po stracie.