Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sprzeczność w ogrodzie

Sprzeczność w ogrodzie

Jana 22:42, 08 lut 2016

Mala_Mi napisał(a)
OOOoooo jak zawsze zapominam o forsycji Pasuje wiosnę przygonić do domu
dla Miłego Gościa dzisiejsza fotka, forsycja zaczyna kwitnąć
AnnaCh 22:47, 08 lut 2016

Szybko To poczekam jeszcze z nią w wazonie
Gardener27 22:51, 08 lut 2016

Jana napisał(a)
jasne, wykorzystałam Twój pomysł, może się doczekam to mój pierwszy ciemiernik więc doświadczenia nie mam, ale żyje i ma się dobrze wypuszcza nowe kwiaty faktycznie ma bardzo sztywne liście, zrobiłam zbliżenie, może coś będzie widać

Teraz wiem gdzie go zakupiłaś Ten sklep w tym roku szaleje Mieli nawet niedawno prymule Ooh la la w odmianach co jest niezwykłym rarytasem na naszym rynku
Jana 22:57, 08 lut 2016

Gardener27 napisał(a)

Teraz wiem gdzie go zakupiłaś Ten sklep w tym roku szaleje Mieli nawet niedawno prymule Ooh la la w odmianach co jest niezwykłym rarytasem na naszym rynku
w mojej Biedrze nie mieli prymuli, ktoś był przede mną?
margaretka3 23:14, 08 lut 2016

To i przede mną ktoś był... W każdym razie to nie ja

Ja nie miałam czasu w weekend obchodu robić, może to i dobrze, bo wzięłabym się za porządki.
Ale coś tam już tu i ówdzie widać, że się budzi, albo może nawet dobrze w sen zimowy nie zapadło... Bo taki np. krwawnik u mnie cały czas ma zielone liście, goździki szabo też nie padły, liście niebieskie jak jesienią były.
Marga 23:16, 08 lut 2016

Jana, śliczne pączki na zdjęciach! Przyroda już się chyba nie może u ciebie doczekać wiosennego szaleństwa
Moje forsycje też mają pączki, ale są jeszcze za małe na ścinanie im gałązek do wazonu. Będę musiała uzbroic się w cierpliwość
Pozdrawiam wiosennie
Anda 16:15, 09 lut 2016

Forsycje to najbardziej białe lubię, ale niestety są rzadkością jeszcze
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Jana 18:56, 09 lut 2016

margaretka3 napisał(a)
To i przede mną ktoś był... W każdym razie to nie ja

Ja nie miałam czasu w weekend obchodu robić, może to i dobrze, bo wzięłabym się za porządki.
Ale coś tam już tu i ówdzie widać, że się budzi, albo może nawet dobrze w sen zimowy nie zapadło... Bo taki np. krwawnik u mnie cały czas ma zielone liście, goździki szabo też nie padły, liście niebieskie jak jesienią były.
zobaczysz, juz niedługo wszystko ruszy z kopyta
Jana 18:57, 09 lut 2016

Marga napisał(a)
Jana, śliczne pączki na zdjęciach! Przyroda już się chyba nie może u ciebie doczekać wiosennego szaleństwa
Moje forsycje też mają pączki, ale są jeszcze za małe na ścinanie im gałązek do wazonu. Będę musiała uzbroic się w cierpliwość
Pozdrawiam wiosennie
ja w tym roku pierwszy raz je zaprosiłam do domu, skutecznie to miło już czuć w domu wiosnę
Jana 18:58, 09 lut 2016

Anda napisał(a)
Forsycje to najbardziej białe lubię, ale niestety są rzadkością jeszcze
nigdy nie widziałam białych forscyji, nawet nie wiedziałam o ich istnieniu, idę je zobaczyć w Google