Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sprzeczność w ogrodzie

Sprzeczność w ogrodzie

Jana 21:28, 09 lut 2016

bozga napisał(a)
Fajne te skróty sklepów -M, L , B , buzia sama się śmieje na widok takich szyfrów
a i tak wszyscy wiedzą o co chodzi
AnnaCh 21:50, 09 lut 2016

Jana napisał(a)
Ja dopiero ją niedawno wypatrzyłam u Ciebie tak to jest jak się czyta Twój wątek od początku, pewnie coś jeszcze wypatrzę
Chyba już niewiele, ja za dużo jeszcze nie mam
Jana 22:10, 09 lut 2016

AnnaCh napisał(a)
Chyba już niewiele, ja za dużo jeszcze nie mam
oj tam, oj tam czytania mi jeszcze zostało ale i tak jestem pod ogromnym wrażeniem mam warzywniak już jakiś czas, ale dzięki Tobie odkrywam go na nowo, Twoja radość z plonów była dla mnie zaskoczeniem, ale dało mi to inną perspektywę na to co mam i pozwoliło mi to docenić , a Twoja energia w ogrodzie daje niezłego kopa i motywację, myślę, że inni się ze mną zgodzą
AnnaCh 22:35, 09 lut 2016

Jana napisał(a)
oj tam, oj tam czytania mi jeszcze zostało ale i tak jestem pod ogromnym wrażeniem mam warzywniak już jakiś czas, ale dzięki Tobie odkrywam go na nowo, Twoja radość z plonów była dla mnie zaskoczeniem, ale dało mi to inną perspektywę na to co mam i pozwoliło mi to docenić , a Twoja energia w ogrodzie daje niezłego kopa i motywację, myślę, że inni się ze mną zgodzą
Normalnie się chyba zaczerwienię
Warzywniak zawsze dawał mi dużo radości, gotowałam zupki Jasiowi na macierzyńskim tylko ze swoich warzyw (oprócz ziemniaków). W zeszłym roku, to nawet własną rozsadę pora miałam Człowiek cieszy się jak głupi, że ma fajnego, zdrowego pomidorka, czy ogórka, a jak smakuje
Marga 22:47, 09 lut 2016

Kurczę, nie wiem o jaki sklep na M chodzi. Mieszka w ogrodzie i ma wiele nóżek? Dajcie więcej podpowiedzi
AnnaCh 22:55, 09 lut 2016

Marga napisał(a)
Kurczę, nie wiem o jaki sklep na M chodzi. Mieszka w ogrodzie i ma wiele nóżek? Dajcie więcej podpowiedzi
Pogryzły jedną w Panu Tadeuszu
Jana 22:55, 09 lut 2016

AnnaCh napisał(a)
Normalnie się chyba zaczerwienię
Warzywniak zawsze dawał mi dużo radości, gotowałam zupki Jasiowi na macierzyńskim tylko ze swoich warzyw (oprócz ziemniaków). W zeszłym roku, to nawet własną rozsadę pora miałam Człowiek cieszy się jak głupi, że ma fajnego, zdrowego pomidorka, czy ogórka, a jak smakuje
i o to chodzi, tylko, że czasami o tym zapomniałam bo wydawało mi się, że to takie powszednie i normalne, czasem u mnie to nie miał kto obrać poziomek bo tyle ich było ,
Jana 22:57, 09 lut 2016

faraonki w zeszłym roku widziałam tam np. wysokie drzewa szczepione na 2 m, bordowe liście po 30zł, zanim zobaczyłam co to już znikły...teraz już się nie dziwię dlaczego ...nie jestem pewna czy to było to co myślę
AnnaCh 23:00, 09 lut 2016

Jana napisał(a)
faraonki w zeszłym roku widziałam tam np. wysokie drzewa szczepione na 2 m, bordowe liście po 30zł, zanim zobaczyłam co to już znikły...teraz już się nie dziwię dlaczego ...nie jestem pewna czy to było to co myślę
Serio? To ja mam jedną kilkanaście kilometrów od domu. Muszę się czasami wybrać.
Marga 23:03, 09 lut 2016

Wiem, m....i faraonki? U mnie w Lublinie takiego sklepu nie ma (szkoda), dlatego nie mogłam skojarzyć.