Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sprzeczność w ogrodzie

Sprzeczność w ogrodzie

Jana 19:14, 09 lut 2016

Anda napisał(a)
Jana, jeszcze u mnie z miejscem krucho
no tak, dopiero się uczymy, że nasze ogrody nie są z gumy choćby się chciało
Dorotka 19:14, 09 lut 2016

Jana napisał(a)
ja w tym roku pierwszy raz zamówię coś przez internet, do tej pory kupowałam w lokalnej szkółce lub małych ogrodniczych, ale tam tanio nie ma, dlatego co roku kupuję po trochę żeby nie zbankrutować w zeszłym roku kupiłam za fajne pieniądze hortensje w sklepie budowlanym na literę M (takie małe co nie lubimy w ogrodach, ma dużo nóżek), trawy i drzewa też mieli w promocji, w tym roku też się tam wybiorę, liczę na to, że nie była to tylko promocja z okazji otwarcia sklepu

aaa...to już wiem w jakim sklepie kupujesz... Tez się do niego wybiorę w takim razie, może i u nas cos będą mieli
Jana 19:15, 09 lut 2016

Dorotka napisał(a)

Ten o którym pisze Przemek, że sklep szaleje.
z tego co pamiętam, to Przemek kupuje w markecie na L i B, ja w B kupiłam ciemierniki
Dorotka 19:15, 09 lut 2016

Jana napisał(a)
z tego co pamiętam, to Przemek kupuje w markecie na L i B, ja w B kupiłam ciemierniki

To też wiem o jakie sklepy chodzi
Jana 19:16, 09 lut 2016

Dorotka napisał(a)

aaa...to już wiem w jakim sklepie kupujesz... Tez się do niego wybiorę w takim razie, może i u nas cos będą mieli
myślę, ża warto zaglądnąć nie rozczarujesz się ale myślę, że dopiero głównie na wiosnę, teraz pewnie tylko iglaki
AnnaCh 19:25, 09 lut 2016

O i o mnie mowa To prawda mam białą krzewuszkę, jak dla mnie śliczna jest. A o białej forsycji nie miałam pojęcia. Chyba mimo wszystko wolę żółtą, bo tak mi się strasznie pozytywnie kojarzy
anabuko1 19:59, 09 lut 2016

Hej, jak tam twoje siewy, co tam już wzeszło???
coś nowego dokupiłaś ??
pozdróweczki
bozga 20:01, 09 lut 2016

Fajne te skróty sklepów -M, L , B , buzia sama się śmieje na widok takich szyfrów
Jana 21:25, 09 lut 2016

AnnaCh napisał(a)
O i o mnie mowa To prawda mam białą krzewuszkę, jak dla mnie śliczna jest. A o białej forsycji nie miałam pojęcia. Chyba mimo wszystko wolę żółtą, bo tak mi się strasznie pozytywnie kojarzy
Ja dopiero ją niedawno wypatrzyłam u Ciebie tak to jest jak się czyta Twój wątek od początku, pewnie coś jeszcze wypatrzę
Jana 21:27, 09 lut 2016

anabuko1 napisał(a)
Hej, jak tam twoje siewy, co tam już wzeszło???
coś nowego dokupiłaś ??
pozdróweczki
a własnie nic Aniu, w zeszłym wysiałam za szybko i część roślinek mi wyciągło, w tym roku się nie spieszę zapomniałam, rzeżuchę wysiałam, jutro będę się nią delektować