Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sprzeczność w ogrodzie

Sprzeczność w ogrodzie

Jana 21:04, 23 kwi 2017

weekend niestety bez działań ogrodowych bo się nie dało...wczoraj padał deszcz calutki dzień, jest bardzo mokro i mam tyyyyyyle błota, że szok śnieg wczoraj znikł, zrobiłam obchód, straciłam tylko niezapominajki na tarasie, szkoda....ale rosną mi nowe, które same się wysiały
Jana 21:08, 23 kwi 2017

jeden z prezentów od córki
Jana 21:12, 23 kwi 2017

moje niezapominaji i orliki...czy na trzecim jest borówka?bo tak mi wygląda...zapisalam ją na straty
AnnaCh 21:13, 23 kwi 2017

Niezapominajki są niezniszczalne, przyniosłam kiedyś kępkę od mamy, a teraz wszędzie znajduje siewki Ostatnio między kostkami w chodniku
Na trzecim jak tak wcześnie kwitnie to chyba jagoda kamczacka.
Jana 21:16, 23 kwi 2017

a dziś było tak.....ja z tym ogrodem chyba nigdy nie skończę....dla poprawy nastroju zamówiłam sobie swidosliwe lamarcka 2 derenie jadalne i hortensję polar bear
Jana 21:21, 23 kwi 2017

AnnaCh napisał(a)
Niezapominajki są niezniszczalne, przyniosłam kiedyś kępkę od mamy, a teraz wszędzie znajduje siewki Ostatnio między kostkami w chodniku
Na trzecim jak tak wcześnie kwitnie to chyba jagoda kamczacka.
Właśnie, może okazać się, że niezapominajki to może być problem....ale niebieskie w kępie są cudne Aniu rozszyfrowałaś, faktycznie jagoda, miałam i borówki i jedną jagodę ale moje poprzednie borówki źle rosły i chyba padły, w zeszłym roku kupiłam dwie przez Was polecane, jedna trochę przemarzła ale odbija, kupiłam im dziś nawóz kurcze ale mam sklerozę albo dużo na głowie (jak kto woli), dziś oglądałam w internecie jagodę i myślałam, może kupię? zapomniałam, że mam i żyje...
AgataP 10:40, 25 kwi 2017

Kurcze nie tylko Ciebie denerwuje ta pogoda - niby piękne słonko, a zimno tak że z psem nawet na krótko wychodzę.
anabuko1 10:54, 25 kwi 2017

Ech widzę ktoś tu świętuje.
To wszystkiego najlepszego, najradosniejszego aby w Twoim życiu było i ogrodowym też! !!ý
Prezenty super
Jana 17:40, 27 kwi 2017

AgataP napisał(a)
Kurcze nie tylko Ciebie denerwuje ta pogoda - niby piękne słonko, a zimno tak że z psem nawet na krótko wychodzę.
u mnie leje od kilku dni ciągiem, mam już dość...of course kiedy idę do pracy w sobotę to ma być ładnie
Jana 17:44, 27 kwi 2017

anabuko1 napisał(a)
Ech widzę ktoś tu świętuje.
To wszystkiego najlepszego, najradosniejszego aby w Twoim życiu było i ogrodowym też! !!ý
Prezenty super
dziękuję jestem o rok starsza moja córcia mnie mega zaskoczyła - kupiła mi bardzo ładny srebrny pierścionek, która włożyła mi do Kinder niepodzianki, rozpakowała jajko bez uszkodzenia i zapakowała tak, że się nie zorientoowałam, miałam też domowe spa, dostałam różę do posadzenia i jeszcze jeden bibelocik - coś dla duszy i ciała