Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sprzeczność w ogrodzie

Sprzeczność w ogrodzie

zoja 01:54, 21 kwi 2017

Jana
Przyszlam zlozyc zyczenia
Spelnienia marzen - nie tylko tych ogrodowych duzo zdrowia i szczescia !
Sto lat!!!
vita 15:14, 21 kwi 2017

Jana napisał(a)
właśnie nie mogłam kupić Evy dlatego ten wzięłam, będzie przynajmniej kolumnowy to może mi się coś jeszcze zmieści wpadły mi też w oko inne krzewy i nad nimi myślę np. fortegila amerykańska, tawuła Goldflame, jaśminowiec Aureus, kalina koralowa Roseum - moja rodzina dała mi zakaz ich kupna póki kostki nie będzie runianki mam dwie (u mnie są dość drogie 7 zł za małą sadzonkę, poczeam aż się rozrośnie, ale myślę do przedogródka dać coś zimozielonego

Tak, przedogródek z zimozielonymi to dobry pomysł. Tylko kiedy Ci się rozrośnie? Trzeba było kupić pięć i miałabyś z głowy. Zakazy zakupów roślinnych źle znoszę, od kupna wszystkiego mogę się powstrzymać, z zielonym nie bardzo. No, ale masz argument, z tych zasadnych. A kiedy tę kostkę będziesz miała?

Życzenia? A co świętujemy Jana?
Jana 22:02, 21 kwi 2017

zoja napisał(a)
Jana
Przyszlam zlozyc zyczenia
Spelnienia marzen - nie tylko tych ogrodowych duzo zdrowia i szczescia !
Sto lat!!!
niezła jesteś agentko żebyś widziała moją minę, zaskoczyłaś mnie totalnie, bo nic nie wspominałam, masz niezłą pamięć bardzo dziękuję za życzenia
Jana 22:06, 21 kwi 2017

vita napisał(a)

Tak, przedogródek z zimozielonymi to dobry pomysł. Tylko kiedy Ci się rozrośnie? Trzeba było kupić pięć i miałabyś z głowy. Zakazy zakupów roślinnych źle znoszę, od kupna wszystkiego mogę się powstrzymać, z zielonym nie bardzo. No, ale masz argument, z tych zasadnych. A kiedy tę kostkę będziesz miała?

Życzenia? A co świętujemy Jana?
zakaz podobno jest chwilowy do czasu aż nie zrobią kostki czyli w tym roku, najpierw muszę wkopać oczyszczalnię a potem przybywa ekipa, taką mam nadzieję wtedy kupię kilka runianek i coś jeszcze muszę jeszcze dawkować porcję wstrząsu dla mojego Mmam urodziny i ogrodowo to dostałam od córki m.in. białą różę wielokwiatową, bardzo się cieszę bo niedawno kupiłam 2 Chopiny a tak mam teraz niższe piętro
zoja 22:21, 21 kwi 2017

Jana napisał(a)
niezła jesteś agentko żebyś widziała moją minę, zaskoczyłaś mnie totalnie, bo nic nie wspominałam, masz niezłą pamięć bardzo dziękuję za życzenia

i tak lubie
/moja pamiec wybiorcza dzis Ty, jutro ja, a pojutrze Agnieszka z U Agi czyli slonce i piach - takie nasze trio swiateczne /

Super prezent od Corki dostalas
Jana 22:28, 21 kwi 2017

zoja napisał(a)

i tak lubie
/moja pamiec wybiorcza dzis Ty, jutro ja, a pojutrze Agnieszka z U Agi czyli slonce i piach - takie nasze trio swiateczne /

Super prezent od Corki dostalas
oczekuj mnie jutro bo dziś zaraz padnę przed komputerem a dzień wczesniej nie wypada składać
Milka 12:31, 22 kwi 2017

Nowe zakupy, choć pocieszą po stratach, oby juz ta zima nie straszyła u ciebie, dorzucę i ja życzenia, co tam sobie wymarzysz
Milka 12:42, 22 kwi 2017

Jana napisał(a)
Zoju tu jest marmelade i ona jeszcze najładniej wygląda żółtym muszę zrobić fotki ale teraz wyglądają te żółte najgorzej

Zetnij ją i odbije cudnie, jak moja
załączam foto
tak po cięciu
potem usune fotki

tak odrosła
Jana 21:01, 23 kwi 2017

Milka napisał(a)
Nowe zakupy, choć pocieszą po stratach, oby juz ta zima nie straszyła u ciebie, dorzucę i ja życzenia, co tam sobie wymarzysz
Nic tak nie poprawia nastroju jak zakupy dziękuję za życzenia
Jana 21:02, 23 kwi 2017

Milka napisał(a)

Zetnij ją i odbije cudnie, jak moja
załączam foto
tak po cięciu
potem usune fotki

tak odrosła
nie usuwaj proszę będę mieć zdjęcia poglądowe, cudnie odrosła