Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

gosika67 20:11, 26 wrz 2017

Ewka tam to jest pole do popisu, ile roślin, różnorodność, kolory.
mrokasia 20:26, 26 wrz 2017

O matko, oszaleć można!!! Kolorowy zawrót głowy!
Sebek 20:47, 26 wrz 2017

Ojjj Anda... Właśnie sobie parę metrów rabaty wykombinowałem, a Ty mi tu postanowiłaś trening silnej woli przeprowadzić
inka74 21:02, 26 wrz 2017

Ewcia dziękuję w sprwie obornika. A w pracy tyle pokus - nie wiem czy dałabym radę. Codziennie ćwiczyć silną wolę - straszne
anna_t 21:15, 26 wrz 2017

ale masz wspaniałą pracę...
22:26, 26 wrz 2017
Anda napisał(a)

Marti, dzieki wielkie Fotki robione na szybko przed praca.

Martus pomysl sobie jakie ja katorgi przechodze za kazdym razem, jak w pracy jestem. Moj ogrodek taki malutki A tu nowe zawilce, orchidea ogrodowa, nowe rodzaje traw i hortek, nowe krzaki i drzewa - a ja miejsca nie mam. Męczarnia

hihi no tego współczuje, ja chyba bym tego nie zniosła, takie rarytasy
Ewik 22:47, 26 wrz 2017

Wow ale suuper
abiko 09:02, 27 wrz 2017

Ewa cudowne zdjęcia. Faktycznie taka praca miła a miejsca do sadzenia brak. I niestety widać dokładnie jak wyglądają centra czy szkółki za naszą granicą a jak u nas.

Ta ilość róż ach.. ja już nie mam miejsca
Anda 10:03, 27 wrz 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Boziu, czy to już niebo? Chyba zmienię pracę cud, miód i orzeszki :*

Asiu, ja się tam tak czasem czuję, jak w niebie No ja właśnie zmieniłam pracę i cieszę się z tego, bo siedzenie przed kompem przy fotach już mnie dobijało.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 10:09, 27 wrz 2017

Ewa777 napisał(a)

Ewuś, mieliśmy jakieś żółte, chyba Lichtkoenigin Lucia albo Fresia na pniu. Nie wiem, czy jeszcze jakieś są. Gdybyś w przyszłym roku się tutaj jednak mogła wybrać, to mogę Ci coś zarezerwować lub zamówić. A w Holandii przecież chcemy zahaczyć o Lottum
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies