Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 10:56, 16 maj 2018

Koniec

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
koliber 10:56, 16 maj 2018

"Projekt łączka" mnie zaintrygował Czy to będzie taki "dziki" kawałek ogrodu, gdzie będą rosły jedynie rośliny miododajne?
Anda 11:01, 16 maj 2018

koliber napisał(a)
"Projekt łączka" mnie zaintrygował Czy to będzie taki "dziki" kawałek ogrodu, gdzie będą rosły jedynie rośliny miododajne?

Taki mam zamiar Łączka będzie się, mam nadzieję, w kolejnych latach wysiewać i sama (prawie) dbać o siebie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Annak 11:44, 16 maj 2018

Piękności pokazałaś, Ewuniu, ale przecież inaczej u Ciebie być nie mogło
Z przyjemnością wielką obejrzałam.
pozdrawiam
abiko 11:50, 16 maj 2018

Ewcia ależ ty masz wypasioną lawendę
alis 11:56, 16 maj 2018

Anda napisał(a)
Dzisiaj.

Lawendowe kępki mnie zauroczyłyWidzę jakiś pieniek, co tam rośnie?
Warmia 11:57, 16 maj 2018

Ewuś, o jakim dole Ty mówisz? Przecież jest cudnie. Łączki jestem bardzo ciekawa. Trzymam kciuki oby roślinki nie zawiodły. A gdzie planujesz wkomponować oczko?
asiak 12:42, 16 maj 2018

Ślicznie
koliber 12:52, 16 maj 2018

Anda napisał(a)

Taki mam zamiar Łączka będzie się, mam nadzieję, w kolejnych latach wysiewać i sama (prawie) dbać o siebie

Być może gdzieś pisałaś co tam posadziłaś/posiałaś, ale gdybyś mogła się powtórzyć byłabym wdzięczna
Anda 13:37, 16 maj 2018

Warmia napisał(a)
Ewuś, o jakim dole Ty mówisz? Przecież jest cudnie. Łączki jestem bardzo ciekawa. Trzymam kciuki oby roślinki nie zawiodły. A gdzie planujesz wkomponować oczko?

No zielono mam Jedna rabate opanowaly mi czosnki glowkowate, caly srodek i sie zastanawiam, co z tym fantem zrobic

Oczko gdzies przy lawce, tarasie. Powinno byc podobno w cieniu, zeby sie nie robilo za szybko zielone.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies