Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 19:23, 26 cze 2018

violaskom napisał(a)

Dzięki za info. Zdjęcia z tych ogrodów są bajeczne. Czy sami, jako członkowie wybieracie kierunek i ogrody do zwiedzania?

Robia to 4 osoby w sumie, oni decyduja. Mozna im tez podsuwac propozycje na przyszlosc Za duzo nas na demokratyczne wybory

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Waclaw 19:26, 26 cze 2018

Ogród bardzo mi się podoba.
To była wycieczka zorganizowana - prawda?
Nie znam w Polsce biura turystycznego które organizowało by takie wycieczki - szkoda. A może po prostu muszę popytać?

Ewo, dziękuję za fotorelację.
Z tymi samobójstwami - dobre . No tak, wielu z nas chciało by mieć takie ogrody.
Czy właściciele maja ogrodników?
Co prawda 1 ha jest do osiągnięcia jednak do zagospodarowania a później do utrzymania w przedstawionym stanie to już chyba nie do ogarnięcia dla jednego ogrodnika

Anda 19:29, 26 cze 2018

Waclaw napisał(a)

Ogród bardzo mi się podoba.
To była wycieczka zorganizowana - prawda?
Nie znam w Polsce biura turystycznego które organizowało by takie wycieczki - szkoda. A może po prostu muszę popytać?

Ewo, dziękuję za fotorelację.
Z tymi samobójstwami - dobre . No tak, wielu z nas chciało by mieć takie ogrody.
Czy właściciele maja ogrodników?
Co prawda 1 ha jest do osiągnięcia jednak do zagospodarowania a później do utrzymania w przedstawionym stanie to już chyba nie do ogarnięcia dla jednego ogrodnika

Tak, to byla wycieczka zorganizowana z klubu ogrodnika. Podpytaj, moze w PL tez juz sa organizowane takie wycieczki

Zaden wlasciciel nie przyznal sie do zatrudniania jakichs osob do pomocy. We wszystkich ogrodach wlasciciele mowili, ze robia wszystko sami
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Waclaw 19:33, 26 cze 2018

Anda napisał(a)

Tak, to byla wycieczka zorganizowana z klubu ogrodnika. Podpytaj, moze w PL tez juz sa organizowane takie wycieczki

Zaden wlasciciel nie przyznal sie do zatrudniania jakichs osob do pomocy. We wszystkich ogrodach wlasciciele mowili, ze robia wszystko sami

Można by im powiedzieć; " baju, baju będziesz w raju"
21:42, 26 cze 2018
super jest ten ogród co pokazałaś ....styl nasadzeń mocno wpisuje sie w moje wyobrazenie o ogrodzie ale jest bardzo duży ...utrzymanie go przez 1 czy 2 osóby to duży wysiłek

PS. czekam na kolejne ogrody świetne to twoje towarzystwo ogrodowe jest ....kurcze w Polsce raczej sie nie organizuje takich wycieczek bo zwyczajnie nie mamy zdyt wielu prywatnych ogrodów pokazowych
Kokesz 22:17, 26 cze 2018

Anda napisał(a)
Mam juz inna zemste - dzwonki karpackie i wszystkie pokrewne. Boszcz, wszedzie je mam - przed domem, w kostce, trawie, u sasiadow... Katastrofa

A ja stokrotki, też mam wszędzie
Kokesz 22:48, 26 cze 2018

Ewa, czy caradonnę przycina się mocno, czy tylko kwiatostany?
mam ją pierwszy sezon i nie wiem jak będzie najlepiej?
Magleska 08:03, 27 cze 2018

obejrzałam relację z wycieczki piękny ogród
Makao_J 09:04, 27 cze 2018

Super wycieczka. Pojechałabym na taką
Anda 14:09, 27 cze 2018

eee_taam napisał(a)
super jest ten ogród co pokazałaś ....styl nasadzeń mocno wpisuje sie w moje wyobrazenie o ogrodzie ale jest bardzo duży ...utrzymanie go przez 1 czy 2 osóby to duży wysiłek

PS. czekam na kolejne ogrody świetne to twoje towarzystwo ogrodowe jest ....kurcze w Polsce raczej sie nie organizuje takich wycieczek bo zwyczajnie nie mamy zdyt wielu prywatnych ogrodów pokazowych

Oj, w PL tez sa piekne ogrody. Przeciez na wycieczkach zwiedzamy ogrody prywatne a nie pokazowe. Tu na forum i w Mai czy tez innych programach widac, ze takie ogrody sa tez w PL. Koliber pokazala chyba wczoraj takie piekny ogrod. Tylko szkoda, ze wlasciciele nie chca pokazywac swoich ogrodow. Za wstep i kawe z ciastem mozna nawet kasowac po 5 euro
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies