Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Magleska 19:12, 17 lut 2019

I u Ciebie pracowicie ....nawet wysiewy już ja dopiero ogarniam bałagan pozimowy ,ale większość traw już ścięłam i trawnik wygrabiłam delikatnie

Ewuś wstawię u siebie tego platana , jak będziesz mieć chwilkę ,to może zajrzysz .....
To jedyne drzewo nad których chucham
Poppy 20:16, 17 lut 2019

Ewo, a gdzie zdjecia?
Ty to nawet zdzblo trawy potrafisz zamienic w dzielo sztuki!
Monia81 20:26, 17 lut 2019

Czytam, że już pierwsze wysiewy i porządki rozpoczęte pogoda nam w weekend sprzyjała Ewuś pytanko mam kiedy przycinać tą szałwię Berggarten, bo ona dalej ma piękne liście, zima nie była aż tak mroźna, więc nie wiem jak postępować z nią buźka
Johanka77 20:48, 17 lut 2019

Anda napisał(a)
Pierwsze wysiewy zrobione Wysiałam monardę cytrynową i linarię. Stoją na zewnątrz i mam nadzieję, że coś z nich będzie

Pierwsze prace ogrodowe też już zrobione, akacja, hortka i bez przycięte. Nożyce do grubych gałęzi się dość szybko zepsuły Teraz boli mnie ramię. Część bylin wycięta, mała część wypielona. Ziemia jak puch, trzeba korzystać Kondycja do niczego, ale cóż - starość nie radość. Będzie więcej roboty to i kondycja się poprawi.

Czekam na ten Twój ogród, jak kania
Wysiewaj, wysiewaj...

Te zakwasy to jutro będzie miało pół ogrodowiska.
Ale one takie przyjemne.

A jak tu kondycję łapać, jak co sobotę zamiast fitnessu idę do ogrodu...
Anda 14:15, 18 lut 2019

Magleska napisał(a)
I u Ciebie pracowicie ....nawet wysiewy już ja dopiero ogarniam bałagan pozimowy ,ale większość traw już ścięłam i trawnik wygrabiłam delikatnie

Ewuś wstawię u siebie tego platana , jak będziesz mieć chwilkę ,to może zajrzysz .....
To jedyne drzewo nad których chucham

Wstaw platana i daj znać, żebym nie przegapiła
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 14:16, 18 lut 2019

Poppy napisał(a)
Ewo, a gdzie zdjecia?
Ty to nawet zdzblo trawy potrafisz zamienic w dzielo sztuki!

Łooo, no niee wieem Teraz mam stresa, że oczekiwań nie spełnię
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 14:17, 18 lut 2019

Monia81 napisał(a)
Czytam, że już pierwsze wysiewy i porządki rozpoczęte pogoda nam w weekend sprzyjała Ewuś pytanko mam kiedy przycinać tą szałwię Berggarten, bo ona dalej ma piękne liście, zima nie była aż tak mroźna, więc nie wiem jak postępować z nią buźka

Poczekaj, aż będą nowe liście. Jak wytworzy nowe, to możesz ściąć te co brzydsze Ale nie musisz
Anda 14:18, 18 lut 2019

Johanka77 napisał(a)

Czekam na ten Twój ogród, jak kania
Wysiewaj, wysiewaj...

Te zakwasy to jutro będzie miało pół ogrodowiska.
Ale one takie przyjemne.

A jak tu kondycję łapać, jak co sobotę zamiast fitnessu idę do ogrodu...

W ogrodzie to jest dopiero fitness Sala ćwiczeń niepotrzebna
MalgosiaW 14:30, 18 lut 2019

Anda napisał(a)

W ogrodzie to jest dopiero fitness Sala ćwiczeń niepotrzebna
Hi, hi, hi i nic to nie kosztuje
Dominika11 14:33, 18 lut 2019

a jaki efekt