Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

tulucy 09:50, 17 mar 2019

Ewa teraz mnie na dalie naszło... No i dokupiłam jeszcze peonii...
Anda 12:03, 17 mar 2019

tulucy napisał(a)
Ewa teraz mnie na dalie naszło... No i dokupiłam jeszcze peonii...

Rozumiem takie najście Gdybym mogła też posadziłabym ich więcej
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Warmia 17:35, 17 mar 2019

Macham i ściskam wiosennie
Waclaw 20:39, 17 mar 2019

Anda napisał(a)
Dziewczyny, fajnie, że tak na lilie nas wzięło. Z tego co czytam, stają się one coraz mniej popularne, a przecież są bezobsługowe

Lucy, a jakie to inne kfiotki oprócz lilii kupiłaś? Bo czytałam, że róż nowych juz nie masz potrzeby kupować

Jana, a jakie kupiłaś?

Kasiu Katel, od razu sprawdziłam w literaturze co to za lilie i u nas te lilie nazywają się liliami Madonny Zapach podobnież piękniejszy od Lilium regale. Lilie Św. Józefa sadzi się w sierpniu, więc mam czas żeby pomysleć o miejscówce dla niej

I ja dzisiaj z targów lilie przywiozłem. Nazw nie spisałem. Wszystkie są piękne.
katel 20:43, 17 mar 2019

Dokładnie - będzie o czym myśleć .
makadamia 09:21, 18 mar 2019

Ja mam lilie. Nie wiem, czy akurat św. Józefa, ale białe i pachną. Już wykiełkowały
tulucy 09:24, 18 mar 2019

U mnie najbardziej pachnące to są drzewiaste - dostałam w prezencie od sąsiadki, nie mam pojęcia, jakie odmiany, tyle tylko, że drzewiaste. Ale zapach robią na pół ogrodu, pięknie pachną.
mrokasia 09:26, 18 mar 2019

A mnie jakoś z liliami nie po drodze chociaż u innych podziwiam.
Anda 09:28, 18 mar 2019

Warmia napisał(a)
Macham i ściskam wiosennie

Marti, nareszcie jesteś
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 09:29, 18 mar 2019

Waclaw napisał(a)

I ja dzisiaj z targów lilie przywiozłem. Nazw nie spisałem. Wszystkie są piękne.

Czy z nazwą czy bez na pewno pięknie będą kwitnąć
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies