Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 19:23, 15 kwi 2019

Makao_J napisał(a)
Obłęd, zwariowałabym chyba bo tyle bym chciała a nie mogła kupić.

Nic mi nie mów Ja też czasem wariuję, zwłaszcza jak widzę te wszystkie klony, jarząby, derenie, dęby itp. Mogłabym mieć ogród 10 razy większy
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Basilikum 19:34, 15 kwi 2019

snieg?? o nie
fajna to Twoja praca
Poppy 20:10, 15 kwi 2019

Ewo, ale szaleje u Ciebie pani WIosna!
Anemony sa super, u mnie nigdy nie przezimowaly, moze za mokro, ale te Twoje kusza widokiem, wiec moze dam sie namowic jeszcze raz?
A miejsce pracy, eh, co ja Ci bede pisac, wiadomo
Makao_J 20:21, 15 kwi 2019

Anda napisał(a)

Nic mi nie mów Ja też czasem wariuję, zwłaszcza jak widzę te wszystkie klony, jarząby, derenie, dęby itp. Mogłabym mieć ogród 10 razy większy

Zmora ogrodników. Zawsze ogród jest za mały
mrokasia 20:32, 15 kwi 2019

Makao_J napisał(a)

Zmora ogrodników. Zawsze ogród jest za mały

I pieniędzy i czasu za mało .
Kokesz 20:59, 15 kwi 2019

O rany, ale fajna praca jesteś pewnie w swoim żywiole
Teraz wiem, skąd masz taką wiedzę i podsuwasz pomysły na takie rośliny, o których wcześniej w ogóle nie słyszałam. I jeszcze znasz ich łacińskie nazwy

Kasia_CS 21:02, 15 kwi 2019

Super masz miejsce pracy, już zresztą kiedyś pokazywałaś i też się zachwycałam nie dziwię się, że część wypłaty tam zostawiasz
gosika67 21:03, 15 kwi 2019

Ale raj dla oka, piwonia piękna.Bogactwo roślin.
Ja kupiłam w biedrze 2 piwonie. Pozdrawiam.
Brzozowadzie... 21:32, 15 kwi 2019

No zachwyciłam się! A ile ja się muszę nagimnastykować, żeby coś ładnego kupić. Kulki cisowej w całym moim mieście nie znajdę. O stożku nawet nie mogę pomarzyć... A jak pytam o kalinę czy świdośliwę, to robią wielkie oczy..
A u Ciebie i drzewka, i bylinki, i krzewy, i kwiaty..ach...
Anda 21:34, 15 kwi 2019

Basilikum napisał(a)
snieg?? o nie
fajna to Twoja praca

Wyobraź sobie że w niedzielę rano miałam śnieg. Zgroza
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies