Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 18:12, 14 sty 2020

Ten ogród ma chyba 3 lata. Tak, jest młody. Jednak chyba nie to mnie irytowało. Zresztą, nie tylko mnie. Cała wycieczka była lekko rozczarowana Wiesz, od znanej projektantki wymaga się chyba czegoś więcej I to jest pewnie mój błąd, bo skoro ona projektuje dla innych, to dla siebie nie ma czasu
Ciekawe, że nasza Danusia to jednak potrafi
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
violaskom 18:19, 14 sty 2020

Ogród Danusi to mistrzostwo świata. Dla mnie to kwintesencja dobrego smaku i gustu. Myślę że pomysły z jej ogrodu kopiowane są przez wielu projektantów. Ale bardzo fajnie, że pokazujesz nam inne ogrody. A tych spacerów i wycieczek po innych ogrodach to Ci strasznie zazdroszczę.
deszczowymaj 18:50, 14 sty 2020

Ewuś podzielam Twoje zdanie

krótko mówiąc: Szału nie ma..doopy nie urywa

Nie widzę nic co by jakoś specjalnie przykuło moją uwagę ..no może poza ceglanym tarasem to okno też mi jakoś nie pasi coś z nim nie tak..za nisko/za małe ..

No ale ogólnie to widać ,że ogród jeszcze młody ..także dajmy mu szanse
violaskom 19:02, 14 sty 2020

Po drugiej stronie trawnika znajdowała się plaża z małym stawkiem.

Mi się podoba ta plaża w ogrodzie, nad wodą.
ryska 19:23, 14 sty 2020

Kamień siedzisko bardzo mi się podoba.
Młody jeszcze ten ogród i bardzo seledynowy
Ale ładny.
Anda 10:43, 15 sty 2020

violaskom napisał(a)
Ogród Danusi to mistrzostwo świata. Dla mnie to kwintesencja dobrego smaku i gustu. Myślę że pomysły z jej ogrodu kopiowane są przez wielu projektantów. Ale bardzo fajnie, że pokazujesz nam inne ogrody. A tych spacerów i wycieczek po innych ogrodach to Ci strasznie zazdroszczę.

Wiadomo. Do ogrodu Danusi możesz się wybierać co roku, bo są tam dni otwarte

Wycieczki ogrodowe możesz też organizować prywatnie z paroma dziewczynami z okolic. Zachęcam do tego Trzeba jedynie znaleźć chętnych, odpowiedni termin, ogrody i nocleg Ja w tym roku nie jadę z różnych względów na wycieczki z kółka ogrodnika i jadę tylko na krótszą wycieczkę z "moimi" dziewczynami.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 10:47, 15 sty 2020

deszczowymaj napisał(a)
Ewuś podzielam Twoje zdanie

krótko mówiąc: Szału nie ma..doopy nie urywa

Nie widzę nic co by jakoś specjalnie przykuło moją uwagę ..no może poza ceglanym tarasem to okno też mi jakoś nie pasi coś z nim nie tak..za nisko/za małe ..

No ale ogólnie to widać ,że ogród jeszcze młody ..także dajmy mu szanse

No właśnie, ogród taki można powiedzieć "normalny" Nie brzydki, ale szału nie ma. Rośliny też w dobrej kondycji. Oprócz czochów, te w większości zjedzone przez nornice.
Ceglany taras to chyba bardziej dzieło architekta

Nie wiem, czy jeszcze tam pojedziemy. Nawet sam organizator był tak jakby rozczarowany

Anda 10:48, 15 sty 2020

violaskom napisał(a)

Mi się podoba ta plaża w ogrodzie, nad wodą.

Fajny pomysł na pewno
Anda 10:49, 15 sty 2020

ryska napisał(a)
Kamień siedzisko bardzo mi się podoba.
Młody jeszcze ten ogród i bardzo seledynowy
Ale ładny.

My już bardzo rozpieszczeni jesteśmy chyba jednak

Kamień z cisem też mi się spodobał. Było takich parę akcentów
Basilikum 10:58, 15 sty 2020

Tak to juz jest z projektantami szewc tez bez butow chodzi
Z drugiej strony jak ogrod ma 3 lata to jeszcze ma szanse wypiekniec.
Dzieki za pokazanie