Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

antracyt 18:00, 30 sty 2020

To taki kwiat z ogródka mojej babci, ale super sprawdza się też w kompozycjach nowoczesnych i bardzo go lubię w bukietach
Waclaw 18:05, 30 sty 2020

Anda napisał(a)

Twoje tez takie beda

liczę na to Ewo
Na razie te moje roślinki marniutkie. Kiedy podziwiam te na O. to wzdycham: kiedy moje takie będą?
Ale, moje choć nie takie "wypasione" - też lubię. Ogromnie
Anda 18:06, 30 sty 2020

antracyt napisał(a)
To taki kwiat z ogródka mojej babci, ale super sprawdza się też w kompozycjach nowoczesnych i bardzo go lubię w bukietach

Musze poczytac na temat tej rosliny. Lubi susze?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Nowa12 18:18, 30 sty 2020

Fajna fotorelacja. Co kupiłaś?
Kokesz 18:19, 30 sty 2020

Anda napisał(a)
Więcej fotek mam tego, co misie lubią najbardziej czyli dekoracji i roślin.

Ale śliczne w podobnym stylu jak gwiazdka od Ciebie
Fajnie tak pooglądać kwitnące rośliny, trochę wiosny można poczuć
Ja odliczam czas do Gardenii
antracyt 18:20, 30 sty 2020

Nigdy się nią specjalnie nie zajmowałam, nie zauważyłam, żeby się przejmowała suszą. Coś mi świta, że woli gleby zasadowe, chociaż ja mam lekko kwaśną i też sobie dobrze radziła. Nawet się wysiewała. Tylko siewki ma podobne do jednego chwasta i w zeszłym roku ją wypieliłam z rozpędu (przypomniałam sobie, gdzie rosła już po fakcie).
Anda 18:25, 30 sty 2020

Nowa12 napisał(a)
Fajna fotorelacja. Co kupiłaś?

Nie kupilam nic, bo odwiedzalismy naszych dostawcow, a sprzedaz jest tylko w ostatni dzien, a my bylismy w drugi. Ale szef zaordynowal pare nowych rzeczy do szkolki i sklepu.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 18:27, 30 sty 2020

Kokesz napisał(a)

Ale śliczne w podobnym stylu jak gwiazdka od Ciebie
Fajnie tak pooglądać kwitnące rośliny, trochę wiosny można poczuć
Ja odliczam czas do Gardenii

Lubie ten styl

Tez juz czekam na wiosne. Licze na mnostwo fotek z Gardenii
Anda 18:27, 30 sty 2020

antracyt napisał(a)
Nigdy się nią specjalnie nie zajmowałam, nie zauważyłam, żeby się przejmowała suszą. Coś mi świta, że woli gleby zasadowe, chociaż ja mam lekko kwaśną i też sobie dobrze radziła. Nawet się wysiewała. Tylko siewki ma podobne do jednego chwasta i w zeszłym roku ją wypieliłam z rozpędu (przypomniałam sobie, gdzie rosła już po fakcie).

Zaraz bede sie rozgladac za nasionami
inka74 18:28, 30 sty 2020

Chyba miałabym problem z wyjściem. Ja normalnie wsiąkam w takie miejsca i czas mi się gdzieś gubi. Bajeczne.
Trochę przerażająca jest ta automatyzacja.