Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Magleska 04:33, 27 wrz 2020

Ewcia
super ,że covid wykluczony te wymazy to są okropne .......

a fotki Twoje zjawiskowe ...... cudowne -uwielbiam
andzia458 07:29, 27 wrz 2020

Fajny ten Twój ogród Ewa...
Jak patrzę na fotki, to mam pewność, że jestem w dobrych rękach.
Basieksp 08:03, 27 wrz 2020

Fotki super cieniste zakątki zawsze są moimi ulubionymi i ta funkia w donicy, bardzo ładna u mnie pomidory już się skończyły pozdrawiam i życzę zdrowia
Gosiek33 08:11, 27 wrz 2020

Jak miło znowu po Twoim ogrodzie pochodzić.
Cieszę się z Twojego powrotu do zdrowia
sarenka 09:29, 27 wrz 2020

Ewa, chciałam u teściowej posadzić róże Soul na długości około 430 cm, ile sztuk byś proponowała? Czy 5 to dobry pomysł?
Monia81 13:16, 27 wrz 2020

Ewuś fotki rewelacyjne, tym razem przepadłam u Ciebie na cienistym zakątku piękne połączenie, powiedz mi czy liście przeplatające się w paprociach to jakaś miodunka?, czy jasnota?, czy może jeszcze coś innego? pozdrawiam
Katte 14:53, 27 wrz 2020

Taaak Cienisty skardl mi serce, jak dobrze ze mam taki kącik do zaaranżowana wkrótce, pewnie coś zgapię
Lubię paprocie
Anda 11:45, 28 wrz 2020

Juzia, Wacku, Zuzanno, Sylwio, Basiu, Asiu, Joasiu Dziękuję serdecznie

Magara, niesamowite, to co napisałaś Nawet nie wiem, co odpowiedzieć. Dziękuję bardzo Tak wracając do jednej z wcześniejszych rozmów - czy kupiłaś już jakąś roślinę świadomie? Wiesz, termin założenia Twojego wątku się zbliża
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 11:47, 28 wrz 2020

Magdo, Aniu, Basiu, Gosiu, Kasiu, dziękuję Wam serdecznie

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 11:47, 28 wrz 2020

Monia81 napisał(a)
Ewuś fotki rewelacyjne, tym razem przepadłam u Ciebie na cienistym zakątku piękne połączenie, powiedz mi czy liście przeplatające się w paprociach to jakaś miodunka?, czy jasnota?, czy może jeszcze coś innego? pozdrawiam

W paprociach to miodunka Majeste, ma śliczne, srebrne liście Dziękuję

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies