Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 11:09, 19 maj 2016

Kawa napisał(a)

okład z młodej męskiej piersi zrób
pociesze cię że mi sie też nie chce

Oj to cieżko będzie, dysponuje tylko taka po 40-stce Zakladamy klub "Misie niechcenia"?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
gobasia 11:29, 19 maj 2016

Anda napisał(a)

No nie żartuj Jakie te psy maja dziwne gusta
Może jak moja trochę dłużej postoi to też przestanie waniać Wypróbuję

Lepiej nie próbuj,psy przezyły....ale Ty nie ryzykuj
a tak na poważnie ,miskanty miałam posadzone wiosną z doniczek...i też nie przezimowały,jeden ma trzy piórka

okład po 40 tez pomoże
Basilikum 11:32, 19 maj 2016

po 40 tez mlody, no wprawdzie to druga mlodosc ale zawsze mlodosc
no i lepiej swoj niz obcy, Taki lepiej dziala
Anda 11:34, 19 maj 2016

gobasia napisał(a)

Lepiej nie próbuj,psy przezyły....ale Ty nie ryzykuj
a tak na poważnie ,miskanty miałam posadzone wiosną z doniczek...i też nie przezimowały,jeden ma trzy piórka

okład po 40 tez pomoże

Basia
Miskanty w takim razie tylko w ciepłe regiony sie nadają, inaczej to gra w ruletkę.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 11:35, 19 maj 2016

Basilikum napisał(a)
po 40 tez mlody, no wprawdzie to druga mlodosc ale zawsze mlodosc
no i lepiej swoj niz obcy, Taki lepiej dziala

Iza, czyli już masz doświadczenie w tych sprawach
Basilikum 11:35, 19 maj 2016

no mam, moj M tez po 40 i calkiem mlody
frezja 13:16, 19 maj 2016

Anda napisał(a)

Oj naprawdę szkoda. Takie życie ogrodnika, zawsze coś wypadnie. Dziś zauważyłam, że coś mi zeżarło świeżo posadzonego ogórka

Ogórki to ja lubię
Ewik 15:06, 19 maj 2016

Jak zawsze same slicznosci u Ciebie.u mnie też prawie wszystkie miskanty padły, tylko ml przy domu żyją, podobnie frostety,rozplenice,stipy.natomiast trzcinniki,smiałki,molinie jak najbardziej ok.
na skarpie teraz będą same paskowane trzcinniki.
Flower1 20:33, 20 maj 2016

Czekam na fotorelacje Ewciu
Gruszka_na_w... 18:27, 21 maj 2016

Milka napisał(a)
Moją gnojówkę psy wypiły nową muszę robić

Mój pies też się czai )))
Już się zastanawiałam, czy mu mikroelementów nie brakuje albo odbudowuje florę bakteryjną ))
Swoje wiadra z gnojówką przykrywam kaflem 40x40. Nic nie śmierdzi.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies