Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

AnnaCh 08:31, 04 lip 2016

Troszkę nadrobiłam Pięknie masz, a warzywka aż ślinka cieknie
Anda 09:40, 04 lip 2016

kosolka napisał(a)
Ewka, jak się Cieszę z Twoich nowych fotek!! Cudowne! Tak pięknie pokazane rośliny.. A te z przetacznikiem, to już w ogóle cudo! Tylko krasnoludków mi tam brakuje, takie czarodziejskie Sliczny ma kolor! Tak się rozsiewa, mówisz? Ciekawe czy moje też poszaleją.. Trochę ich mam, ale takiego jak Twój nie.

Olu dziękuje A przetacznik to nie jest, to ożanka. Polecam. Pięknie by wygladała u Ciebie. Piekne ma liście. Rozsiewa sie przywrotnik. Ty chyba też go masz. Przetaczniki mam na innej rabacie i jeszcze ich nie pokazywałam
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 09:41, 04 lip 2016

Zana napisał(a)
Ależ cudne foty, co jedna to piękniejsza. Obejrzałam na szybko, ale wrócę jeszcze się podelektować!

Dzięki Anula, fajnie, że zaglądasz
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 09:42, 04 lip 2016

Mixtoorka napisał(a)
Ewuniu cudne u Ciebie i Twoim okiem wszystko! Warzywnik też podoba mi się najbardziej

Karo, cieszę sie, ze Ci sie podoba Widziałaś mój Black Tower? Poszedł ładnie do góry. Deszcze dobrze mu zrobiły
Anda 09:43, 04 lip 2016

AnnaCh napisał(a)
Troszkę nadrobiłam Pięknie masz, a warzywka aż ślinka cieknie

Z warzywek bardzo sie cieszę Wreszcie mam własna kalarepkę Ciesze sie, że zaglądasz Aniu
kamila66 12:42, 04 lip 2016

Zdjęcia jak zwykle pełna profeska Trawniczek jak murawa wygląda Warzywnik super upchane masz jak ja Jutro mam zamiar ugotować swoją własną fasolkę szparagową
makkasia 13:58, 04 lip 2016

Anda napisał(a)

Hmm, nic niepochlebnego nie moge o niej napisac. No, moze lepiej sadzic od razu ze dwa krzaki obok siebie, bo roza nie buduje ladnego, okraglego krzaczka. Pokroj widac zreszta na zdjeciu. Poza tym i w tym roku i w poprzednich byla zdrowa, pachnaca, kwiaty sie nie zwieszaja. Ladnie powtarza z tego co pamietam. Jest na slonecznym stanowisku. Lubi byc dobrze odzywiona U mnie dostaje jesienia obornik konski, wiosna kompost i wiorki rogowe, a teraz gnojowke z pokrzyw i neem. Jak mi sie przypomni to pryskam jeszcze nawoz dolistny. Wszystkie roze takie papu u mnie maja.

No to się nie dziwie, ze tak kwitną pięknie
a ten koński obornik to pod kopczyk ?
Dziękuję za piękne zdjęcia Wszystko czemu robisz zdjęcia jest najpiękniejsze na świecie Moja Brother ma dwa pąki ale wypuszcza tez mnóstwo nowych pędów - chyba jakiś dobry egzemplarz mi sie trafił tfu, tfu
macham
malkul 15:54, 04 lip 2016

Anda napisał(a)

Twoja ożanka wywołała u mnie palpitacje serca
CUUUDNA piękne kolor i pokrój. zapisałam do przeanalizowania
kosolka 21:54, 04 lip 2016

Ożanka.. Nazwa mi się odbiła o uszy, ale nie wiedziałam że to to. Piękna.
anabuko1 22:22, 04 lip 2016

Szałwie, przetaczniki z różami wyglądają cudnie