Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Biało różowy ogród za płotem.

Biało różowy ogród za płotem.

admete 06:18, 11 maj 2016

Łukasz super!!!!!!

Kawa 12:45, 11 maj 2016

ja tylko cichutko popatrzę i się pozachwycam....

ty to jakiś z kosmosu jesteś chyba...

macham
Luki 08:25, 12 maj 2016

Mateusz na jesieni poszaleję by wypełnić pustki między hortensjami bo słabo to wygląda teraz, ale będą czosnki, tulipany, krokusy, zapewne dodam orlików bo są zielonym wypełniaczem i będzie dobrze

Edytko no i chwasty już tak się nie panoszą bo już dostaję do głowy z tym zarastaniem, a troszkę jeszcze potrwa zanim płot sąsiadów zarośnie bo chwasty sieją się na potęge.

Ludwiko na zdjęciach to ładnie wygląda, na żywo troszkę zabawnie, ale i tak fajnie, że coś skupia na sobie uwagę

Aniu dziękuję

Violu gdybym miał dostęp do większych okazów to bym brał, chociaż jego wrażliwość na wiosenne przymrozki mnie odrzuca, a te u mnie nazbyt często

Aniut kulasa mam w dwóch miejscach, ale do każdego po 40km. Wczoraj byłem u jednego, ale za wcześnie bo była 7:20 rano a otwierał o 9, jeszcze będę dzwonić
Luki 08:27, 12 maj 2016

Agnieszko za miesiąc na pewno będzie lepiej bo hortensje dobrze rokują potrzeba im tylko magicznej siły na wielkie kwiaty

Kamilo z kosmosu to ja chyba jestem, ale to raczej z innych względów
Luki 08:30, 12 maj 2016

Wczoraj miałem ogromną radochę.
Tak ogólnie trawnik miał powstać w zeszłym roku, dlatego kupiłem już cały worek nasion i to dość drogich, jednak nie powstał, a trawa została.
Mimo, że jest gwarancja to i tak bałem się, że trawa nie wzejdzie po tej całej ciężkiej pracy, ale na szczęście wczoraj ujrzałem kiełkującą trawę
Co za radość
Już za tydzień będzie chociaż troszkę zielono, a za miesiąc już będzie można nazywać to trawnikiem
Ludwika 08:35, 12 maj 2016

Świetnie! Siałam tylko kawałeczki a pamiętam to codzienne łażenie, schylanie się do ziemi i przyglądanie, czy aby już? Napracowałeś się bardzo przy zakładaniu tego trawnika więc domyślam się, jaka to dla Ciebie radość, że już rośnie
mateuszmichn 16:10, 12 maj 2016

Luki napisał(a)
Mateusz na jesieni poszaleję by wypełnić pustki między hortensjami bo słabo to wygląda teraz, ale będą czosnki, tulipany, krokusy, zapewne dodam orlików bo są zielonym wypełniaczem i będzie dobrze

Już jest super, a jak teraz tak o tym wszystkim piszesz to będzie jeszcze lepiej.
Luki 21:47, 12 maj 2016

Ludwiko teraz pozostaje czekać na zieleń i szczerze już nie mogę się doczekać aż będzie gęsty, na chwilę obecną wyrosły trzy chwasty centralnie na środku i bardzo mnie to irytuje, ale nie chodzę na razie by nie zdeptać trawki
Dzisiaj już troszkę zielonego było widać.

Mateusz teraz już jestem spokojniejszy bo tylko dzięki mnie zaczyna to jakoś wyglądać i rośliny mogą rosnąć i się ukorzeniać. Na resztę przyjdzie czas
Iwk4 00:53, 13 maj 2016

U mnie też ładnie wschodzi. Sialiśmy w podobnym czasie.
Iwk4 01:00, 13 maj 2016

Łuki, bardzo mi się podoba rabata w korze. O niebo lepiej. Elegancko się zrobiło.
Co to za hosty?