Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Biało różowy ogród za płotem.

Biało różowy ogród za płotem.

Gocha 09:07, 01 lip 2016

Łukasz jakieś niedopatrzenie z mojej strony bo nie odnotowałam faktu założenia wątku z ogrodu siostry. Powtórzę za innymi- po prostu piękny. Strasznie dużo zrobiłeś i to prawie sam w tak krótkim czasie a pamiętam jak robiłeś projekt do tego ogrodu a tu już gotowe. Na pewno Artemisy będą pasowały do tak uporządkowanego ogrodu. Jak różne stylowo są te Wasze dwa ogrody. Łukasz a kiedy do Wojsławic się wybieracie? Czy na trawy ?
iwonkap 10:14, 01 lip 2016

trafiłam z metamorfoz tutaj...i czuję się jak u siebie Muszę przestudiować całość bo jest jak u mnie ma być- podobny metraż, podobne ulubione rośliny, proste rabaty...no mój plan Szkoda ze nie mam brata
Luki 22:34, 01 lip 2016

Marzeno do pełni ogrodu potrzebne jeszcze nowe ogrodzenie na froncie, podjazd, skarpy, rabata wzdłuż tarasu, i cały przedogródek więc w połowie drogi jestem, ale tutaj już nie wszystko do mnie należy... na szczęście

Małgosiu w sumie powiem, że ta różnica stylowa mi się podoba bo mam dwa osobne ogrody pod opieką
Artemiski wpasowały się idealnie i pięknie zakwitły, od razu zrobiły efekt.
Ja od 3 lat wybieram się na liliowce, ale w tym roku również nie dotrę i zapewne większe spotkanie będzie na trawy w Wojsławicach

Iwono cieszę się bardzo jak ogród komuś się przyda i ułatwi zadanie, jak widziałaś projekty rabat są chociaż troszkę w trakcie się pozmieniało
wojtas2101 11:22, 03 lip 2016

Ale trawa, u mnie niestety trochę grzybka się wdało.
Luki 20:46, 03 lip 2016

Wojtku koszenie i światło zrobiło swoje bo na żywo to jeszcze bida straszna, muszę dosiewke zrobić i chwastnicy się pozbyć, inne chwasty jakoś się ograniczy przez koszenie.
Luki 20:52, 03 lip 2016

Troszkę zdjęć
Luki 20:55, 03 lip 2016

Zgapione

Artemiski posadzone

wojtas2101 18:01, 06 lip 2016

Luki napisał(a)
Wojtku koszenie i światło zrobiło swoje bo na żywo to jeszcze bida straszna, muszę dosiewke zrobić i chwastnicy się pozbyć, inne chwasty jakoś się ograniczy przez koszenie.

Ja z nią walczę w hostach.
Luki 21:47, 06 lip 2016

Walczyłem dzisiaj 4 godziny z chwastami... jakaś tragedia, a jeszcze 80% trawnika do wyplewienia.

W końcu udało mi się też podłączyć sterownik od nawadniania i wcale to nie takie straszne jak sądziłem, godzinka i wszystkie kabelki połączone, a co najważniejsze działa i już samo się podlewa... też bym tak chciał u siebie
nicol21 22:50, 06 lip 2016

Łukaszu - jeszcze ogród nie skończony, a tu już tak pięknie jest. Na zdjęciach trawa wygląda super, te zrobione już rabatki są mega ładne i zgrabnie przemyślane!! Ogromny szacunek i podziw dla tego tysiaca prac, które tam sam zrobiłeś!!!!

Jesteś mega facet!!!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies