Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Biało różowy ogród za płotem.

Biało różowy ogród za płotem.

makkasia 12:51, 29 cze 2016

Graaaatuuuuulacje Pięknie jest
Luki 12:52, 29 cze 2016

Mateusz światło robi swoje niestety bo z bliska tak dobrze to nie wygląda, ale ja temu zielsku jeszcze pokaże kto tutaj rządzi

Aniu nie powiem, żem dumny, a bardziej zadowolony z efektu, chociaż na razie trzeba sporo wyobraźni mieć

Asiu dziękuje, teraz czekam by wszystko zaczęło dobrze rosnąć
Artemisy ostatecznie rosną co 150cm, ale jeszcze jakieś trawy między nie chciałbym wsadzić, myślałem o Hameln, ale może być ciasno

Aneto ja posadziłem tak samo, jak ML posadzisz bardziej z tyłu to będzie ok

Violu skarpy wstrzymuje 3 firma, która zrezygnowała z tynkowania domu, jakieś fatum chyba i możliwe, że jednak będą obsadzone szybciej, pomysł... wyjdzie chyba w praniu

Kamcia w sumie to w zeszłym roku też 3 miesiące wypadły z przyczyn rodzinnych, nie będę ukrywał, że szybkość wykonania tylko dzięki mnie, ale szczegóły to nie na forum

Ewo pokazałbym jak mi się nudziło w niektórych miejscach, ale wolę nie wspominać bo się we mnie gotuje, ale żwirek w dwóch miejscach zdejmowałem dwa razy

Kamilo już wkleiłem w metamorfozy

Makkasiu dziękuję bardzo
Kawa 12:57, 29 cze 2016

Luki napisał(a)

Kamcia że szybkość wykonania tylko dzięki mnie, ale szczegóły to nie na forum

ciekawe jak to się robi
ja 10 dni temu wytyczyłam rabatę i tyle
nie ma kto się wziąć za ściąganie darni pfffffff
13:12, 29 cze 2016
czytałam u Kach123 o niechęci do twoich działań ogrodowych ...tez nie ogarniam tych problemów

a efekty pracy masz naprawdę wyjatkowe
Ogrodowy_Kal... 13:59, 29 cze 2016

czerwiec 2016

Cześć Łukasz
Bardzo fajny ogród, taki czysty
Jak patrzę na ogrody geometryczne to chyba gdybym robił ogród od nowa poszedłbym w prostotę i na przekór wielu w biel, czerwień i niebieski.
Ale już na to za późno

No cóż nie narzekam bo dzięki rodzinnym darom, a było ich "co nieco" miałem z czym działać.
Bylinowy busz jest masakryczny do opanowania by wyglądał ciekawie ale efekty pracy cieszą i dają zadowolenie
zawitka 14:32, 29 cze 2016

Lukasz możesz być dumny ze swojej pracy nie doczytałam dobrze bo nie wiem czy sam siebie nazwałeś marudą ???? ale przy pracy jeszcze takiej trza pomarudzić i juuuuż Pozdrawiam
malgorzata_s... 14:36, 29 cze 2016

Łukasz już pisałam wiele razy ale jeszcze raz napiszę. Adoptowałabym Cię chętnie nawet z tym marudzeniem Może u mnie nie miałbyś tylu powodów
wiklasia 14:37, 29 cze 2016

Brukarz, instalator, ogrodnik, projektant i maruda w jednym

Jednym słowem Człowiek orkiestra
Chapeau bas

martaibartek 17:43, 29 cze 2016

BRAWO! wielkie gratulacje! ogród jest piękny
mateuszmichn 17:54, 29 cze 2016

Luki napisał(a)
Mateusz światło robi swoje niestety bo z bliska tak dobrze to nie wygląda, ale ja temu zielsku jeszcze pokaże kto tutaj rządzi

U mnie jak zrobię zdjęcie też ładnie wygląda ale już jak się spodejdzie z bliska to nie tak dobrze. Ale muszę Ci i tak powiedzieć że jest bardziej gęsta niż moja jak wysialem