Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kamienny ogród patykiem malowany

Kamienny ogród patykiem malowany

Sylvana 22:59, 15 lut 2016

I to ta łatwiejsza część

Muszę mieć wszystko rozrysowane, bo kamienia mam ile mam i na razie przynajmniej mi się nie rozmnoży. Plany muszę dopasować tak, żeby nie zbudować 4/5 a na resztę zabraknie materiału...bo by mnie chyba trafiło ze złości
Agatek 10:59, 16 lut 2016

To ja podziękuję za takie rycie
Dominika11 11:08, 16 lut 2016

Sylvana napisał(a)
No i tu jest klops....bo nie mogę się na nic zdecydować...zawsze mi coś nie pasuje....dla siebie najtrudniej...
skąd ja to znam
Dominika11 11:09, 16 lut 2016

Sylvana napisał(a)
został mi jeszcze dla Asi
dla której Asi ???
Anda 11:10, 16 lut 2016

Sylvana ja to Cię naprawdę podziwiam. Trzymam kciuki za realizacje Twoich planów.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
sylwia_slomc... 16:46, 16 lut 2016

No teraz to już jestem ciekawa na maxa, a wydawało mi się , że bardziej już nie mogę
Ale będzie co obserwować i czytać jak zaczniesz Obiecaj fotorelację z kolejnych prac, a nie , że dopiero gotowe pokażesz, też się chcemy tak naumieć
Asiuniaa 18:02, 16 lut 2016

Sylvana napisał(a)
Skończyłam projekt dla Dominiki, został mi jeszcze dla Asi a potem moje.
Muszę skończyć pomiary działki, a to jest u mnie masakra bo nigdzie nie ma prostych linii....i jeszcze górka....muszę znaleźć jakiś sposób żeby zmierzyć i nanieść na plan poziomice bez dalmierza czy innych pomocy....to bardzo istotne bo zamierzam tam ostro ryć....rycie wiąże się z wycięciem drzew...a nie do końca wiem które wyciąć jak nie mam całego planu.

Oj to u Ciebie konkretne prace będą tej wiosny Sylwia. Ale coś mi mówi, że efekt to będzie wielkie WOW. Jestem wdzięczna , że pamiętasz o mnie.Mam nadzieję że będę mogła choć trochę się zrewanżować.
Dominika11 18:34, 16 lut 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
No teraz to już jestem ciekawa na maxa, a wydawało mi się , że bardziej już nie mogę
Ale będzie co obserwować i czytać jak zaczniesz Obiecaj fotorelację z kolejnych prac, a nie , że dopiero gotowe pokażesz, też się chcemy tak naumieć
popieram
Rumianka 19:55, 16 lut 2016

Pracujesz efektywnie nad projekcikami...Zazdroszczę zdolności...
kasja83 21:08, 16 lut 2016

yyyyyy.
Chciałam się przywitać.
Na wstępie zaznaczam, że czuję się wstrząśnięta i zszokowana-pozytwnie oczywiście!
Po pierwsze masz tak oryginalny i magiczny ogród, że z niczym podobnym się tutaj nie spotkałam, a po drugie jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej pracy. Chęci to jedno, a zapał to takiej roboty jak murowanie schodów?No masakra jakaś...Spotkałam Cię na kilku wątkach, Ty zajrzałaś do mnie i tak tu trafiłam.Odrabiam zaległości Twojego wątku i będę go pocztywać na bieżąco. Ogromnie jestem ciekawa co jeszcze wymyślisz