Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kamienny ogród patykiem malowany

Kamienny ogród patykiem malowany

ryska 09:03, 20 paź 2016

Piękne zdjęcia, murki, woda, stare drzewa, tworzą niesamowity klimat.
O życiu prywatnym nie chcę się rozpisywać ale mam podobnie.
Pozdrowionka
Agatek 09:04, 20 paź 2016

Sylvana napisał(a)

Hihi....za dobrze pływa
Nie jest tak tragicznie....oboje w dołku to się trochę skotłowało, ale może już teraz będzie lepiej (albo lepiej nie gadać).

Odmachuję zadziorna kobieto, banan na ryjku nawet zagościł po Twoim wpisie.

Oj tak zadziora ze mnie okropna ale staram się z tym walczyć
swojemu M w wielu rzeczach ustępuje, ale jak za bardzo zaczyna mi się panoszyć to też go do pionu ustawiam

kłócić się i sprzeczać też trzeba, niekiedy bywa to konstruktywne a i miło jest się później godzić hihi

wszystko będzie dobrze, ogród z każdym dniem robi się piękniejszy i wszystkie niepowodzenia z czasem będziesz wspominać ze śmiechem
Makao_J 10:05, 20 paź 2016

Sylwia to nie do pomyślenia że Ty te wszystkie murki zrobiłaś sama. To po prostu nie do wiary ile Ty masz siły w sobie. Jesteś twardzielka i pomimo tych wszystkich trudności, z którymi wciąż musisz się borykać robisz tak cudowne rzeczy. Ja nie wiem czy dałabym radę temu wszystkiemu gdyby nie wsparcie eMa , a Ty to wszystko sama. I to nie jest walka z wiatrakami bo to wszystko trzyma się kupy i tworzy piękną całość. Tak więc bądź z siebie dumna kobieto, bo myślę że tak jak ja cieszęsię że Cię znam to pewnie wszyscy odwiedzający ten wątek też. A niektórzy nawet osobiście. Brawo Ty.

Jesteśmy dumni za Ciebie
dominika_ 10:44, 20 paź 2016

Jak tak popatrzyłam na ostatnie foto to dopiero mi się przypomniało jaki Ty masz ogrom terenu do ogarnięcie i wszystko tylko dla dwóch rączek. Przydałby Ci się jakaś pomoc
Mnie aktualnie dopadł marazm jesienny i za nic nie mogę się nakłonić do pracy w ogrodzie, a wartałoby jeszcze poplewić i resztę cebul dosadzić.
12:25, 20 paź 2016
Uważam,że jest to niesamowite,że wykonałaś te wszystkie murki sama jak tu czytam
Ogród piekny,on i Jurajski to moje ulubione i najbardziej Tu na F.klimatyczne.
Lubie oczywiście wszystkie ogrody tutaj,tylko akurat te dwa z tymi murkami i roślinnością najbardziej mi stylistycznie pasują

Naprawde się nie przejmuj,wszystko step by step a w nas masz zawsze wsparcie i zrozumienie

za młot pneumatyczny czy tam inny bym sie raczej nie brała,te drgania...no chyba,że naprawde bedzie to minimalna taka tyci tyci sprawa do obróbki

w ogóle jak tu różne rzeczy czytam to jestem bardziej do różnych heroicznych zadań zdolna i zmobilizowana.Czasem czytając na F.o różnych Waszych wielkim sukcesem zmaganiach zakończonych widze hasło na transparencie z cyklu "Polka potrafi"żeby nie rzec "Kobiety na traktory"-normalnie takie z nas heroski i bojowniczki
Anda 12:33, 20 paź 2016

Sylvana napisał(a)

Nie ma go od rana do wieczora. Moje dziecko jest do mnie przyrośnięte od zawsze. Jak krzyczy coś przez sen to zawsze jest to Maaaama......i stawia mnie na baczność.

To jak u mnie, tylko moja już większa i do szkoły chodzi. Dzięki temu mogę przedpołudniami pracować. Mój mąż też nieogrodowy i jak ma coś zrobić w ogrodzie to humor mu się psuje
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
12:59, 20 paź 2016
Anda napisał(a)

To jak u mnie, tylko moja już większa i do szkoły chodzi. Dzięki temu mogę przedpołudniami pracować. Mój mąż też nieogrodowy i jak ma coś zrobić w ogrodzie to humor mu się psuje

mój mały dopołudnia w przedszkolu,ale ja wtedy niestety w pracy,więc czasem jakieś popołudnie zostaje lub weekendy ;(
Czasem po prostu wolne do południa biorę tak ze dwa czasem trzy dni,żeby
w spokoju coś sobie porobić
Sylvana 15:08, 20 paź 2016

Pszczelarnia napisał(a)
Co się stało tulipanowcowi, jest już taki duży?

Przegląd kolorów bardzo fajny, czerwienie zachwycają mnie najbardziej.

Tulipanowcowi stała się wiewiórka.....obżarła całą korę i nic już nie można zrobić bo bez kory drzewo schnie. Z jednej strony już wędruje coraz wyżej....w tym roku pewnie dotrze do czubeczka i zostało mi pół drzewa.

Tak jakoś wyszło, że czerwieni mam teraz chyba najwięcej - z tych przebarwiających się, bo u mnie iglaki królują.

Tulipanowiec
Makao_J 15:11, 20 paź 2016

Uuuu szkoda tulipanowca
Sylvana 15:13, 20 paź 2016

ryska napisał(a)
Piękne zdjęcia, murki, woda, stare drzewa, tworzą niesamowity klimat.
O życiu prywatnym nie chcę się rozpisywać ale mam podobnie.
Pozdrowionka

Fajnie, że zajrzałaś, ja też zaglądam do Ciebie ale najczęściej z telefonu a nie cierpię w nim pisać, bo mnie non stop poprawia i bełkot wychodzi.
Smutno mi, że tak nas dużo w tym samym temacie.

Pozdrawiam cieplutko