Tak patrzę na twoje fotki Sylwia i stwierdzam, że niestety... Jestem u ciebie na bieżąco, a ogrodu nie znam.
A masz babo PIĘKNIE !!! Wiesz?
I listę potrzeb zimą zrób. Może łatwiej będzie się podzielif, jak się będzie wiedzieć, co potrzebujesz
Mglisty gdzieś się za mgłą schował...mam słoneczny....a mgliste będą pewnie niebawem.
To miejsce nad stawem - jest całe do zmiany...będę zimą myśleć.
Róże muszę przestudiować....bo na razie nic nie wiem w temacie.
Jak coś naskrobię to wrzucę....tymczasem mam w głowie...ale jak zacznę rysować to się jeszcze 100 razy zmieni.
Cebule posadziłam, ale....duże czosnki mają za małe doniczki więc muszę je odkopać, a główkowate wylazły mi już z ziemi na 2cm.....i co teraz?
Dziękuję Ewo....teraz jest już trochę inaczej....nie ma gruzowiska na dole, jest wyrównane i trawka rośnie.....pozostało lampki zamontować, wyciapać świerka i zburzyć chałupę.....i będzie miodzio.
Daj spokój Domi....jak drzewa urosną to nawet chaotyczne nasadzenia wyglądają "jakoś"....moje rosną już prawie 20 lat....Ty za 10 będziesz miała więcej do podziwiania niż ja po 20-tu.
Schodów po raz drugi bym się za nic na świecie nie podjęła....ale mam już z głowy i się bardzo z tego cieszę....dzięki
Iwonko mój ogród ciężko ogarnąć, bo jest duży i ma dużo zakamarków.....nawet stali bywalcy nie zawsze się orientują.
Wiem....że czasem potrafię zdjęcie cyknąć...i ukryć co potrzeba....hihi.
Mam kilka zagwostek do rozwiązania na zimę i wtedy lista sama się napisze.