Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kamienny ogród patykiem malowany

Kamienny ogród patykiem malowany

Sylvana 19:52, 30 paź 2016

Makao_J napisał(a)
Pozdrawiam Sylwia

Anula....zaglądałam do Ciebie i nie było Cię jakoś długo...znikasz jak ja

Pozdrówki
Sylvana 19:53, 30 paź 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Jaaaacieeeee Sylwia, ale cudne obrazki

Dawno nie było pisma obrazkowego....to trochę wklejam, bo powoli nie ma co cykać.....dzięki
Iwk4 19:56, 30 paź 2016

Piękne masz widoki. Ogród parkowy. Wyjątkowy. Piękne jesienne wybarwienia. Opowiadałam dziś rano o twoim ogrodzie Zbyszkowi. Muszę mu pokazać fotki.
Sylvana 19:58, 30 paź 2016

Złapałam słoneczko, które pokazywało się na 3 sekundy co 5 minut i tak to wyszło.

Świecąca azalia

Miskant Strictus się przebarwia.

Hortensja Phantom już straciła kolor

Silverka też

Sylvana 20:00, 30 paź 2016

Iwk4 napisał(a)
Piękne masz widoki. Ogród parkowy. Wyjątkowy. Piękne jesienne wybarwienia. Opowiadałam dziś rano o twoim ogrodzie Zbyszkowi. Muszę mu pokazać fotki.

Rety....ależ mi miło ....dziękuję i czerwienię się jak berberys.

Sylvana 20:03, 30 paź 2016

I jeszcze takie tam....

Azalia

Ostatnie chwile paproci

Perukowiec zielony tak się fajnie przebarwił

Hortensja dębolistna

Marcinki i Tawlina

Makao_J 20:06, 30 paź 2016

No tak, znikam ostatnio na długo. Myślałam że jak dzieciaki pójdą do szkoły to będę miała więcej czasu ale się myliłam. A to lekcje, a to zajęcia dodatkowe, a choróbska, do tego jeszcze remont w domu i nie mam czasu na ogrodowisko.

Pokazałaś na fotkach azalię przebarwioną na czerwień. Moja też tak się przebarwia i wygląda to bardzo fajnie. Szkoda że azalie od ziemi mają gołe gałęzie ale może jest sposób by to wyeksponować i zrobić atut
Sylvana 20:16, 30 paź 2016

Ja teraz życie spędzam w samochodzie...od 7 rano do około 13 jeżdżę i załatwiam 1000 spraw....potem do domu....mam 2 godziny - zazwyczaj na sprzątanie i takie tam....potem do przedszkola po małego....potem obiad i z powrotem do W-wy z małym na zajęcia....w domu około 20...mycie, bajeczki, lulanie i robi się 22....zanim mam czas dla siebie to muszę iść spać, żeby chociaż 5 godzin złapać....forum oglądam w telefonie zazwyczaj...ale wtedy nie piszę.

Moja azalia na wiosnę ma tyle nowych przyrostów, że właściwie nie widać nic gołego.....poza tym u mnie rosną na gęsto, jedna przy drugiej....może to jest jakiś sposób...
Makao_J 20:29, 30 paź 2016

Tak, to pewnie jakiś sposób jest posadzenie większej ilości azali. Na razie dosadziłam do niej starego różanecznika. Zobaczymy, jeśli przeżyje przesadzenie to dobrze.

Bieganiny mam tak jak Ty przy dzieciakach. U mnie cała trójka tańczy i ja z eMem też. Codziennie jestem więc na sali
Sylvana 20:34, 30 paź 2016

Azalie dobrze znoszą przesadzanie...przeżyje na pewno. Moja przy przesadzaniu się rozpadła na dwie, posadziłam je osobno i teraz mam dwie mniejsze.

Rodzina tancerzy.....a jaki styl wybraliście?
Wszyscy to samo, czy każdy coś swojego?