Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Niepoprawny link
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kamienny ogród patykiem malowany

Kamienny ogród patykiem malowany

Sylvana 19:30, 01 lis 2016

Anda napisał(a)

U mnie ostatnie trzy dni było słońce, więc miałam trochę szczęścia i lepszy humor. Od jutra niestety pogorszenie pogody. Znowu w zimie kasa pójdzie na książki

Ja mam humorka, bo pojechaliśmy na cmentarze i przemokliśmy do suchej nitki....suszy się puchówka i całe ubranie spod spodu, w samochodzie wszystko mokre, młody będzie chory jak nic i jest super....nadal leje.

Zimą zainwestuję w kolejne pudełko kredek i będę rysować rabatki na 1000 sposobów.
ryska 19:35, 01 lis 2016

Też tak mam ale w tym wyjątkowo, w maju jak było pięknie myślałam o jesieni, że i tak przyjdzie niestety... i znów: oby do maja, bo krąg się zatoczył
hanka_andrus 19:38, 01 lis 2016

Jestem z Wami dziewczynki w tym przechlapanym czasie. Na dodatek 16-dniowa prognoza pokazuje u mnie opady codziennie.
Kiedy ukraść te pół dnia bez wody? W grudniu, to już stanowczo za późno na ogrodowe wizyty. Ja chcę bezdeszcza!
Sylvana 19:42, 01 lis 2016

Cały ten sezon w moim odczuciu jakiś nie najlepszy był....zima/niezima, wiosną słońca też maławo, lato zimne i deszczowe, jesień do d..y....a zima tym razem chyba szybko przyjdzie.

Słoneczko za płotem pokazało się na pół minutki kilka dni temu .....

Sylvana 19:45, 01 lis 2016

hanka_andrus napisał(a)
Jestem z Wami dziewczynki w tym przechlapanym czasie. Na dodatek 16-dniowa prognoza pokazuje u mnie opady codziennie.
Kiedy ukraść te pół dnia bez wody? W grudniu, to już stanowczo za późno na ogrodowe wizyty. Ja chcę bezdeszcza!

I ja i ja.....codziennie zgrzytam zębami, bo znów staw wyleje....chyba,że w deszczu pompę wyciągnę.....nie chce mi się nawet myśleć o tym...fuj...

Moja 10 dniowa prognoza też pokazuje deszcz i przymrozek w nocy....będzie lodowisko na ulicach.
Sylvana 20:15, 01 lis 2016

Wylazły mi z ziemi czosnki główkowate....czy to oznacza, że mam je już pożegnać i w przyszłym sezonie się nie zobaczymy?????

amelia_b 20:27, 01 lis 2016

Sylvana napisał(a)

Haha....też tak kiedyś mówiłam....sama sobie pomuruję, bo co to za sztuka, sama sobie uszyję, bo to łatwe, sama chleb upiekę, sama, sama, sama.....bo jak ktoś to robi za mnie to mam tyle uwag i poprawek, że wolę po swojemu....a teraz nawet jak nie chcę i pogodziłabym się z tym, że nie jest "idealnie" to i tak muszę sama....bo umiem.
no murować to nie umiem
Sylvana 20:33, 01 lis 2016

amelia_b napisał(a)
no murować to nie umiem

Nie nic łatwiejszego....np. gotowanie przy tym to mistrzostwo świata, a robisz to codziennie.
hanka_andrus 21:50, 01 lis 2016

Kwestia tylko zaprawy do murowania, ale podobno już są gotowce?
amelia_b 22:03, 01 lis 2016

Sylvana napisał(a)

Nie nic łatwiejszego....np. gotowanie przy tym to mistrzostwo świata, a robisz to codziennie.
no w sumie racja