Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kamienny ogród patykiem malowany

Kamienny ogród patykiem malowany

iwka 20:16, 15 lis 2016

Sylvana napisał(a)

mnie to urzekło pięknie
sylwia_slomc... 20:49, 15 lis 2016

Kamienny jak zwykle cudny Ja lubię takie indywidualistyczne ogrody
11:47, 16 lis 2016
Sylvana napisał(a)

Bo Ty niepoprawna optymistka jesteś.
Ja teraz mam za dużo na głowie i dlatego ten pesymizm tak przenikana słowo pisane.
Książki czytuje moja mama i zawaliła już nimi cały pokój, obecnie także kryminały wertuje. Ja nie mam czasu - czytam tylko książki dla dzieci - właśnie przerabiam Piaskowego Wilka Asy Lind - polecam wszystkim mamom

Nie będę już biadolić....jak mi się uda coś ciekawego sklecić to pokażę, chociaż jak na to patrzę to takie nie Ogrodowiskowe mi się wydaje, przez to będzie krytykowane i poprawiane i stanie na niczym

super,zaopatrze sie w Piaskowego Wilka

Moje dziecko doprowadza mnie do szału tym,że chce czytac tylko stałe pozycje;albo Czerwony Kapturek albo Nowe szaty cesarza albo nasze pozycje o dinozaurach lub encyklopedie dla dzieci,takie chce non stop kolor i już,a ja bym chciała jakieś nowości wprowadzić np. Alicje w Krainie Czarów,ale to nuda,be

7 grudnia wybieram sie do jego przedszkola w przebraniu Królowej śniegu i będę im czytać skrócona wersje tej bajki

rok temu przebrałam sie za Błękitną Wróżke i czytałam im Pinokia,miałam nawet błękitnego dmuchanego delfina na plażę,który mi za rekina robił,ale czad był
11:52, 16 lis 2016
Sylvana napisał(a)

Nie będę już biadolić....jak mi się uda coś ciekawego sklecić to pokażę, chociaż jak na to patrzę to takie nie Ogrodowiskowe mi się wydaje, przez to będzie krytykowane i poprawiane i stanie na niczym

I co z tego,że nie Ogrodowiskowe?

Napisałam szerzej na ten temat w moim watku,napisałam,że widuje tu szereg ogrodów robionych wg kilku schematów i mega do siebie podobnych,takich prawie toczka w toczkę

Jak jestem w którymś z nich na Forum to mam wrażenie tzw.deja vu-możesz sobie poczytać napisałam to w moim aktualnym przedostatnim poście.

To własnie jest wspaniale,że jesteś indywidualistka,Twój ogród ma być taki jakim Ty go czujesz i wcale nie musi być ogrodowiskowy.

Ja uwielbiam Twój ogród,jego klimat,jest wspaniały,taki blisko natury...mam nadzieje,że nie zepsujesz tego wyrzekając sie swoich projektów w imię bycia" bardziej ogrodowiskową"

Jak obawiasz sie krytyki-moim zdaniem niesłusznie-to nie pytaj nas o zdanie tylko nam komunikuj-zdecydowałam się posadzić tu to i to,bo tak czuję,bo tak mysle,bo tak chcę

ja czekam na te pomysły z niecierpliwością
Dominika11 11:58, 16 lis 2016

Sylvana napisał(a)

Masz na myśli dywanik kwitnący - może to i dobry pomysł
może

Sylvana napisał(a)

Widziałam donice, nie pamiętam czy podziwiałam, jeśli nie to robię to teraz.
O rysunkach pamiętam, ale jeszcze w ogrodzie działam.
Czasu mam nie wiele, bo przy chorym dziecku zawsze jest "coś".
Ale obiecałam, pamiętam
Dzięki
to super wiem, dogadałysmy sie przecież i będziesz działać, może do wiosny sie uda
Dominika11 12:00, 16 lis 2016

a co tyczy sie ostatnich fotek, to normalnie szczęka mi opadła - są przepiekne i jak juz wiesz twój ogród mnie tez bardzo urzeka i jest wspaniale zagospodarowany ale to juz wiadomo
12:25, 16 lis 2016

[img size=640x425
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/129/1293702/original.jpg[/img]

przepiekny klimat ogrodu,tak jak Sylwia z rancza rzekne,że uwielbiam takie indywidualistyczne ogrody
12:27, 16 lis 2016
Sylvana napisał(a)

tzn.tak miałam pokazać,zjadło mi
jolanka 16:14, 16 lis 2016

Widoki u Ciebie Ufff A zdjęcia mistrzowskie To zejście takie tajemnicze - bajkowe
Sylvana 20:32, 16 lis 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Sylwek, nie zacytuję żadnego zdjęcia bo mam problem z wyborem BOSKIE foty BOSKIEGO ogrodu Chyba zrobię sobie fototapetę na ścianę, taki kolaż Twojego Królestwa. I wcale się nie podlizuję

Hi hi nie mów....ubawiłaś mnie....ale strasznie to miłe co piszesz....stokrotnie Ci dziękuję

Muszę zajrzeć do Ciebie i obejrzeć Twoje Egzotyczne Królestwo...bo przyznaję się, że mam trochę zaległości....nie tylko na RODosie

Myślałam, że teraz trochę więcej czasu będę miała...ale dziecko mi zapadło na zapalenie płuc (zaczęło się od uszu, bo ciocia w przedszkolu pozwoliła spoconemu, rozganianemu dziecku w 4 stopnie zdjąć czapeczkę - bo mu gorąco było)....dziś lekarz zmienił po 5 dniach antybiotyk na inny bo się pogorszyło...załamana jestem....nie ma nic gorszego niż chore dziecko....