Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kamienny ogród patykiem malowany

Kamienny ogród patykiem malowany

Sylvana 20:54, 17 lis 2016

Anda napisał(a)
Piaskowego Wilka też już czytałyśmy, świetna książka Fajna jest też Liliana Pędziwiatr, dziewczynka potrafiąca mówić językiem zwierząt.

A chłopiec nie będzie jęczał, że to dziewczyńska książka ?
Pippi lubi.
Anda 20:55, 17 lis 2016

Ona ma przyjaciela, bardzo inteligentnego chłopca, który zawsze wymyśla najlepsze rozwiązania dla wszelkich problemów. Ale to książka dla dzieci w wieku szkolnym, tak od minimum 6 lat.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Sylvana 20:57, 17 lis 2016

Mój ma 6 - teraz czytamy Tomka Sawyera.
Dzięki Ewa... postaram się znaleźć tą książeczkę, bo fajnie się zapowiada

Muszę lecieć....wpadnę później
ryska 21:00, 17 lis 2016

Jak ja lubię Twój ogród. Kojarzy mi się z zespołem dworsko-parkowym.
Piękne drzewa, jeziorko i murki. W zasadzie, dla mnie, nie musi być żadnych rabat. Te przestrzenie mnie uspokajają czego i Tobie oprócz zdrowia życzę
Anda 21:06, 17 lis 2016

Tych części o Lilianie jest więcej. Pierwsza ma tytuł " Nie rozmawia się ze słoniem"
http://qlturka.pl/2016/02/23/liliana-pedziwiatr-nie-rozmawia-sie-ze-sloniem-recenzja-ksiazki/
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Mary 21:18, 17 lis 2016

Sylvana napisał(a)
Takiego ujęcia chyba jeszcze nie było.

Oglądam zdjęcia i dopiero teraz widzę, gdzie w Twoim ogrodzie jest dom.

Patrzę na to zdjęcie i tak sobie myślę, że już jest tak pięknie.
Ja mam raczej ciągoty w kierunku takich szpalerowych nasadzeń i jak tak patrzę na ten rząd sosen to myślę sobie, że one same są takie ładne.
Aż przyszła mi do głowy taka myśl, że ja to bym się chyba bała, że jak coś dodam to zepsuję to, co już jest.

Zdrowia synkowi życzę.
Agatek 21:45, 17 lis 2016

Zdrowia życzę dla małego szkraba
ja jak oglądam zdjęcia to tylko mam ochotę wpaść do Ciebie i pospacerować bo ogród jest cudny i bez dodatkowej roślinności i bez zmian
Sylvana 23:26, 17 lis 2016

Dominika11 napisał(a)

to super wiem, dogadałysmy sie przecież i będziesz działać, może do wiosny sie uda

Dzięki za cierpliwość
Sylvana 23:28, 17 lis 2016

Dominika11 napisał(a)
a co tyczy sie ostatnich fotek, to normalnie szczęka mi opadła - są przepiekne i jak juz wiesz twój ogród mnie tez bardzo urzeka i jest wspaniale zagospodarowany ale to juz wiadomo

Miłe jest to co piszesz, ale nad zagospodarowaniem muszę jeszcze popracować...bardzo popracować....jak sobie myślę to aż mi się nie chce....chyba zmęczenie posezonowe zaczyna mi się udzielać z innych wątków.
Sylvana 23:29, 17 lis 2016

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)

przepiekny klimat ogrodu,tak jak Sylwia z rancza rzekne,że uwielbiam takie indywidualistyczne ogrody

Nie wiem jak dziękować.......BARDZO