Noc cóż.. czas nie guma.. jak coś trzeba to proś mnie o opinię.. bo mało siedzę na innych wątkach

Ale odpowiadam na pytania u mnie .. lub na zaproszenie do siebie .. Kiedyś dużo siedziałam na forum, a teraz wolę siedzieć z wnukami, ten fajny wiek szybko się skończy.. i wrócę na forum
Lubię się zagłębić w temat, a na to mi czasu brakuje.. początek poczytałam, i ostatnie strony.. a to za mało by wypowiadać się ...
Hortensji Pinky Winki nie lubię. Za za całokształt. Myślałam, że może złe stanowisko, przesadziłam.. dalej jej nie lubię, a że ze mnie sentymentalna baba, to ją mam

Najgorsza z wszystkich hortek jakie mam, może razem ją umieszczę z Hayes Starburst. Ta druga mnie wkurza bo ciągle leży, jakbym jej nie pocięła i jak bym jej nie podparła.
VANILLE FRAISE- jest cudowna jak ktoś lubi kolor malinowy, ale moim typem numer jeden jest Phantom

Phantom nie ma wad

Numer jeden za całokształt. Kiedyś pokazywałam cały cykl rozwojowy.. ALE KTO TO ZNAJDZIE ??? Szybciej odszukać nowe.
Vanilia Frreise cudowne ma Ana Art.... myślę ze jej ogród może Ci przypaść do gustu

Bo ja mam zbieraninę, ale dzięki temu mam swoje opinie na wiele różnych roślin.. i tez mam glinę
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.