Niesamowicie podoba mi się ta ścieżka z kamieni i płyt chodnikowych , niezwykle klimatyczna
Bardzo pracowicie spędzasz ostatnio czas, ale pamiętam jak dzieci były małe to potrafiłam słoiki, soki, kiszonki do 2 w nocy robić
Trawy już pięknie Ci się rozrosły, moje też zaczynają kwitnąć
Agata, wielkość Cleome i cynii mnie powaliła. nie wiedziałam ze moga być wogole takie rozmiary masz chyba wyjątkową ziemię. Wszystko zachęcające szkoda że mieszkasz tak daleko.
Agatko, swoje buki i graby cięłam na początku trzykrotnie. W lutym, zanim ruszają soki, w czerwcu i korekcyjnie w sierpniu. Później się już nie tnie, bo młode przyrosty by przemarzły.
Te kamienne ścieżki budzą mój szacunek.
Ja do 2 w nocy nie siedzę bo padam na twarz o 22-ej, jestem zmęczona bo cały dzień słucham przekomarzań dzieciaków, kłótni, godzenia się i znowu kłótni. Z jednym skończę grać w planszówki to drugie chce... a potem znowu się kłócą.
Głowa pęka i wykreślam dni z kalendarza do 01.09.... marzę o tym by poszły już do swoich obowiązków...