Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

AgataP 10:14, 26 mar 2016

Pluszakowa napisał(a)
Trafiłam na twój wątek, bo pisalas ze masz lipę którą przycinasz. Ja ogrodu jeszcze nie mam będę zakładać w tym roku. Jedyne co mam to właśnie lipa w rogu działki. Jest duża, ale nie gigantyczna pień ma dość chudy i jest smukła. Od strony drogi ktoś ją przyjął bardzo krótko i ma niesymetryczną koronę. Będę chciała ją przyjąć żeby była trochę niższa i taka bardziej kuleczka. Mogę liczyć na pomoc i dobre rady?

Twoja historia to gotowy scenariusz filmu wątek porzuconego auta extra już kończę czytać zaległe wpisy i będę na bieżąco.

Pluszakowa witaj, na pomoc zawsze możesz liczyć.
Jak będziesz chciała to zrobię Ci zdjęcia mojej lipy
Pluszakowa 12:40, 26 mar 2016

Bardzo bym chciała zdjęcia i najlepie instruktaż kiey i lie max można ciąc. Niestety teraz nie moge, bo jeszcze nam nie wydali mieszkania i jest tam budowa będę mogła ok czerwca. I nie ukrywam, że chciałabym w tym roku choć w jakimś stopniu zacząć formowac koronę, bo wygląda nieciekawie.

Najpierw się przeraziłam takim dużym drzewem w tak małym ogrodzie, ale potem na chłodno pomyślałam, że trzeba to przekuć w atut tego miejsca i lipa w sumie piękne drzewo, miododajne i susz na herbatkę którą lubimy mozna zbierać

wesołych świąt jakbym już nie wróciła (właśnie sos holenderski zrobiłam jako alternatywę do majonezu)
11stokrotka 16:25, 26 mar 2016

Rodzinnych, wiosennych Świąt życzy Małgosia
Makao_J 19:14, 26 mar 2016

Dziękuję za życzenia i Tobie również życzę spokojnych i radosnych Świąt
Wendy79 20:03, 26 mar 2016

Radosnych i spokojnych Świąt!!!
tulucy 00:20, 27 mar 2016

Dziękuję i wzajemnie radosnych świąt życzę
Margarete 00:56, 27 mar 2016

Ale zasuwasz w tym swoim ogrodzie...ja skupiłam się n was przygotowaniach świątecznych i ogród w zapomnieniu....ale to noc, nadrobię
Pozdrawiam serdecznie i świątecznie !
Nikita 10:56, 28 mar 2016

Agatko macham świątecznie i dyngusowo.
Buziaki przesyłam.
kasja83 08:38, 29 mar 2016

Hej.Co tam u Ciebie po świętach???
AgataP 15:28, 30 mar 2016

Bożeszsz... jak dobrze że się święta skończyły
Ile można jeść i siedzieć przy stole, obie Mamy mieszkają w bloku więc na spacer nie ma za bardzo gdzie się wybrać. Mieszkając w domu już inaczej odbiera się osiedle - hałas, kurz, krzyki..itp itd
Jeszcze wczoraj był rajd w kierunku Łęczycy co by rodzinę odwiedzić, a mama na cmentarz do swoich rodziców i w końcu w domu. Podgoniłam pracę zawodową i wymknęłam się do ogrodu, przycięłam żywopłot, milin i znowu pograbiłam trawnik. Na jesień zajmę się nim na poważnie teraz już czasu brak