Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Skarbonkowy ogródek

Skarbonkowy ogródek

JoannaDe 16:43, 09 maj 2016

Toszka napisał(a)
aż tak źle z cenami?

Toszka, nawet nie metrowej ( myślę ze tak ok. 70 cm ) wysokości cis 35 €. W Polsce tez tyle kosztują? Jeśli tak to trzeba będzie zacisnąć pasa i sukcesywnie dokopywać. Wszystko przez Ciebie bo mi smaka narobiłaś . Ile ja bym na metr sztuk potrzebowała? Mówimy cały czas o robustach.

Opcja nr dwa to kupienie w Polsce. Jak się ceny kształtują?

Opcja nr 3 - Toszkowa
violinek 17:00, 09 maj 2016

Joanno ..jest u Was Hornbach ? ..jesli masz w poblizu - w ubieglym tyg. widzialam metrowe po 8, 95 € ....duzo taniej niz w szkolkach
JoannaDe 17:07, 09 maj 2016

violinek napisał(a)
Joanno ..jest u Was Hornbach ? ..jesli masz w poblizu - w ubieglym tyg. widzialam metrowe po 8, 95 € ....duzo taniej niz w szkolkach

No nie mów!! Idę szukać w okolicy Hornbacha. Gdzieś mi się o oczy obił. Dzieki Ci dobra kobieto :*

violinek 17:10, 09 maj 2016

do 20:00 masz czas
ZieloneWrota 17:32, 09 maj 2016

Witaj, piękny dom gustownie urządzasz ogród ładnie wpisany w otoczenie, dodaję do obserwowanych, pozdrawiam
Toszka 20:10, 09 maj 2016

widzisz, nie ma to jak sąsiedzka pomoc - pytaj jeszcze Nicol ona ma okoliczne szkółki oblatane. Właśnie, pytaj o wąziutkie fastigiaty Wasze mogą mieć inne imiona, a przecież chodzi o pokrój
anbu 09:27, 12 maj 2016

Trzymam kciuki aby cis się znalazł .... w dobrej cenie
JoannaDe 09:33, 12 maj 2016

ZieloneWrota napisał(a)
Witaj, piękny dom gustownie urządzasz ogród ładnie wpisany w otoczenie, dodaję do obserwowanych, pozdrawiam

Dziękuję Ci bardzo. U Ciebie tez już byłam ale chyba po cichu. Nie ogarniam już u kogo się odzywałam a u kogo tylko podglądam Wybacz
JoannaDe 09:37, 12 maj 2016

Toszka napisał(a)
widzisz, nie ma to jak sąsiedzka pomoc - pytaj jeszcze Nicol ona ma okoliczne szkółki oblatane. Właśnie, pytaj o wąziutkie fastigiaty Wasze mogą mieć inne imiona, a przecież chodzi o pokrój

No takich właśnie szukam. Niestety robusty wszędzie w podobnej cenie. Musze polować na jakieś promocje bo i takie się zdarzają.

Powiedz Toszka jeszcze, wszystkie cisy które maja Fastigiata w nazwie są wąskie?

Anuszka, trzymaj trzymaj. PS. Możesz mi na priva skrobnąć ile za swoje cisy płaciłaś?
Toszka 09:43, 12 maj 2016

Są fastigiaty węższe i szersze - ogólnie łączy je jedno - pionowy wzrost gałązek.
Jest jeszcze opcja kupić w Polsce - wczoraj widziałam Wojtki (ok. 60cm) po 5€. Trzeba przekalkulować przesyłkę, koszty i może tym tropem trzeba iść?